2010 m. Liepos 20 d. Antradienis

201 metų diena, 29 metų savaitė.  

Saulė teka 05:07, leidžiasi 21:42. Dienos ilgumas 16:35. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną nuo +22 iki +24, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 1-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +15 iki +17, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Jokių „jeigu“! Registruok vien tikslius faktus. Tik jie verti pasitikėjimo. Juos ištyręs mėgink daryti tvirtai pagrįstas išvadas. (Ž.A. FABRAS)

Sveikiname – Aurelijus, Česlovus, Elijus, Alvydus, Vismantes, Jeronimus, Alvydas.

Šiandien – Tarptautinė šachmatų diena.

Dienos horoskopas:

Avinas –  puiki diena, dabar jūsų viršus. Galima žengti lemtingą žingsnį: palankus momentas apsispręsti dėl šeimos ateities, gyvenamosios vietos.

Jautis – dėl nieko nesinervinkite, nes tai, kas jūsų, niekur nedings. O svetimo jums tikrai nereikia. Palanku tvarkyti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus. Tai puiki diena teikti dovanas norint pareikšti savo romantiškus jausmus ar tiesiog dėkingumą.

Dvyniai – verta dažniau tartis su draugais, atsižvelgti į giminaičių nuomonę. Tai naudingų susitikimų metas, kai verta susitikti su reikalingais žmonėmis, pasirašyti svarbų dokumentą. Vakare tikėtinos romantiškos pažintys, tai geras laikas ir meilės pasimatymams.

Vėžys – pakeiskite dalykus, trukdančius jums ramiai jaustis darbo vietoje, savo namuose ir džiaugtis atliktais darbais, pasiektais laimėjimais. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme.

Liūtas – jūsų ambicijos pagaliau bus patenkintos. Negaiškite laiko nereikšmingiems dalykams, imkitės svarbių reikalų tvarkymo. Nepamirškite vakare apie meilės pasimatymą.

Mergelė – pasistenkite kuo daugiau nuveikti, būti tikslūs, konkretūs, reiklūs (ne tik aplinkiniams ar šeimos nariams). Palanku spręsti darbo problemas. Gauti veiklos pasiūlymai bus nauding

Svarstyklės – šiuo metu gali užsimegzti naudinga dalykinė sąjunga, jums su malonumu pasiruošę padėti įtakingi asmenys, svarbūs žmonės. Drąsiai plėskite savo veiklą, nebijokite rizikuoti, jei jus remia partneriai. Vakaras palankus viešnagei.

Skorpionas – net nemalonumai būna naudingi. Mėginkite perlaužti nepalankių įvykių inerciją savo naudai. Tik nesinervinkite, jei kas nors nepavyks: jūsų laukia sėkmingas trečiadienis, ketvirtadienis. Vakaras žada romantišką intrigą.

Šaulys – naudinga diena: pavyks išspręsti ankstesnes problemas. Tinka tvarkyti dalykinius reikalus, susijusius su kelionėmis, užsieniečiais. Gauti užsieniečių, įtakingų asmenų, šiaip tolimų giminaičių pasiūlymai bus naudingi.

Ožiaragis – geras laikas tvarkyti dalykinius reikalus, užmegzti bendradarbiavimą, taip pat rimtam pokalbiui su vadovu: priminkite jam, kas jums priklauso. Tik namuose nepamirškite atsipalaiduoti, šis vakaras tinkamas ne rimtiems šeimos pokalbiams, o šventei.

Vandenis –  nebloga proga pakoreguoti jus netenkinančius santykius su draugais, kolegomis ar vadovu: pavyks susigrąžinti šiltą ar bent pagarbų bendravimą. Vakaras žada šiokių tokių staigmenų.

Žuvys – aktyviai tvarkyti reikalus netinkamas metas. Šiandien gerai pasigilinti į įvairias paslaptis, nors gyvenimas švelniai parodys, ką nuo savęs slepiate, ko nenorite apie save, santykius su artimais žmonėmis žinoti, pripažinti.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}