2010 m. Liepos 19 d. Pirmadienis

200 metų diena, 29 metų savaitė.  

Saulė teka 05:06, leidžiasi 21:44. Dienos ilgumas 16:38. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną nuo +20 iki +22, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +12 iki +14, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Nuo senų laikų žmonės žino išmintingų, puikių posakių; iš jų mums dera pasimokyti. (HERODOTAS)

Sveikiname – Aurėjas Galigantus, Mantigailes, Vincentus, Aukses, Vincus.

Dienos horoskopas:

Avinas – diena bus kupina iliuzijų, fantazijų. Keisti likimo ženklai gali suteikti nemažai informacijos. Tiktų daugiau laiko praleisti vienumoje, siekti ramybės, darnos, pamedituoti. Tai gali padėti išspręsti kai kurias dvasines problemas.

Jautis – tai diena, kai kai kurios viltys, svajonės gali pradėti pildytis arba pasirodys pasiekiamos ranka. Galite sulaukti intriguojamų pasiūlymų, komplimentų. Beveik savaime reikalai gali pakrypti į geresnę pusę.

Dvyniai – šiandien bus su kuo pasidalinti savo mintimis, pasiguosti, pasitarti. Neblogai seksis tvarkyti nuosavybės bei piniginius, komercinius reikalus. Galite įsigyti komforto prekę. Imkite tai, kas duodama, grąžinkite tai, ką privalote.

Vėžys – gali pasirodyti, kad jūsų planai bei sumanymai tampa diskusijų objektu, o ne vien jūsų asmeniniu reikalu. Kas tik netingės kritikuos jūsų poelgius, žodžius, idėjas. Tinkamas metas susitikimams su artimais žmonėmis.

Liūtas – panašu, kad skirsite lėšų modernesniam savo išorinio įvaizdžio formavimui. Galite taip pasikeisti, kad draugai nepažins. Namuose kurkite gerą atmosferą, jaukumą, nes jums tai puikiai seksis. Stiprinkite ryšį su tėvais.

Mergelė – skleiskite meilę, šilumą, suorganizuokite smagų renginuką, romantišką pasimatymą. Tokiu būdu susikaupusi įtampa peraugs į naudingą bendradarbiavimą, o neapibrėžta simpatija – į draugystės ar meilės ryšį.

Svarstyklės – tikriausiai bus daug darbo, ir jo rezultatai turėtų jus džiuginti. Diena palanki trumpoms dalykinėms išvykoms, susitikimams. Po visų dienos darbų niekas netrukdys atsipalaiduoti, pasisemti jėgų. Tiktų apsilankyti grožio salone, sporto klube.

Skorpionas – galimos permainos asmeniniuose santykiuose. Tikėtina, kad į gera. Būsite nusiteikęs šią dieną praleisti taikiai, be konfliktų, su meile, nepaisant skirtingų nuomonių bei skonių. Priešingai lyčiai negailėsite komplimentų, žavėsite sąmoju.

Šaulys – būsite linkęs pasiduoti pagundoms, aistroms, bet kartu nevalingai užsiimsite psichologine savianalize. Ši diena gali atskleisti ne tik giluminius, slopinamus norus, bet ir tai, kas jums nereikalinga. Galbūt tai leis pakeisti situaciją.

Ožiaragis – pasižymėsite intelektiniu aktyvumu ir diplomatiniais sugebėjimais. Tai labai pravers, jei teks bendrauti su užsieniečiais, įtakingais veikėjais. Padidės galimybė pasiekti norimą tikslą ar bent jau įveikti kai kurias kliūtis jo siekiant.

Vandenis – jausite permainingas įtakas ir nuotaikas. Daug ir noriai dirbsite, dalykiškai bendrausite, o kartu rasite progų paflirtuoti. Tikėtina, kad darbe užsimezgęs ar darbo metu besirutuliojantis romantiškas ryšys taps aistringesnis, įgis pagreitį.

Žuvys – jeigu esate meniškos sielos, pajusite ypatingą dienos nuotaiką, kupiną grožio, meilės. Palaikymo, geranoriškų patarimų sulauksite iš artimų žmonių, draugų. Tikriausiai vyksite į visuomeninį renginį, bendraminčių susibūrimą.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}