2009 m. sausio 8 d.

8 metų diena, 02 metų savaitė.

Saulė teka 8:40, leidžiasi 16:11. Dienos ilgumas 07:31. Mėnulio fazė – priešpilnis. Temperatūra – dieną nuo -5 iki -10, debesuota, pasnigs. Vėjas pietvakarių, 3-7 m/s . Naktį oro temperatūra nuo -6 iki -12, debesuota, pasnigs. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s.

Kur du pešasi, trečias naudojasi!!!

Nepamiršk pasveikinti – Apolinarą, Severiną, Teofilių, Vilintą, Gintę, Teofilį.

Dienos anekdotas

Sausio 8 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Dažni Avinai šiandien užsispyręs nenorės matyti kitiems akivaizdžių dalykų. Įtikinti jus, kad tai, kas jums nepatinka, vis dėlto realiai egzistuoja – nepakeliamai sunkus uždavinys, ir galima tik užjausti tuos, kuriems jis teks.

Tauras

Romantiško nusiteikimo diena. Palankus metas taikytis, užmegzti artimesnius santykius, pirštis ar pradėti gyventi kartu su mylimu žmogumi. Jaunimas gali tikėtis vyresniosios kartos giminaičių materialinės paramos.

Dvyniai

Bandymas pernelyg aktyviai dalyvauti aplink jus vykstančiuose procesuose iš tiesų gali beviltiškai įklampinti jus, atimdamas kad ir mažiausio manevro galimybę. Verčiau irkitės priekin atsargiais, mažais žingsneliais.

Vėžys

Bet kokį klausimą, reikalaujantį kategoriško sprendimo „taip” arba „ne”, verčiau apskritai atidėkite kitai dienai. Kad ir kaip atsakytumėte šiandien, rytoj savo nuomonę beveik garantuotai tektų pakeisti.

Liūtas

Šiandien verčiau nieko rimto iš anksto neplanuokite. Pasistenkite gyventi šia minute, dirbti konkrečius darbus, neužbėkite įvykiams už akių. Problemas spręskite tik joms iškilus. „Kas būtų, jeigu būtų” – ne šios dienos klausimas.

Mergelė

Venkite impulsyvių, skubotų sprendimų, neplanuotų pirkinių. Šiandien esate linkęs išleisti daug pinigų niekams. Draugams ir artimiesiems, jų rūpesčiams tikriausiai skirsite pernelyg daug laiko.

Svarstyklės

Šiandien viskas klosis kaip iš pypkės su viena sąlyga – jei sugebėsite išlaikyti aiškią mąstyseną ir sielos ramybę. Blaškytis, pačiam nežinant, ko norisi – pražūtinga. Venkite stiprių emocijų, ypač neigiamų.

Skorpionas

Dėl pernelyg didelio smalsumo ar emocingumo gali nukentėti jūsų reputacija. Ši diena – ne pati sėkmingiausia Skorpionams. Geriausia pozicija – tiesiog kaip nors išgyventi iki vakaro.

Šaulys

Suimkite pagaliau save į rankas. Šiandien tai padaryti bus dar sunkiau nei vakar, užtat jei jums pavyks – ryžto siekti tikslo pavydės daugelis.

Ožiaragis

Jūsų padėtis neabejotinai pagerės (jei to dar neatsitiko). Atgausite jėgas, pora problemų išsispręs savaime. Pats laikas imtis darbo, kurio sėkme jūs tikite.

Vandenis

Kuo daugiau miego, maisto ir kitų paprastų ir patikimų būdų atgauti jėgas Jų labai prireiks artimiausiu metu, tad kaupkite, kol turite laiko ir galimybių.

Žuvys

Venkite masinio žmonių susibūrimo vietų arba bent jau pasistenkite ten neužsibūti ilgiau nei iš tiesų būtina. Vietoj autobuso rinkitės taksi, vietoj didžiulio prekybos centro – nedidelę parduotuvėlę. Labai tikėtini konfliktai ar neigiamos emocijos, susijusios su visiškai nepažįstamais žmonėmis.