Horoskopas penktadieniui 12-02

Avinas – Jei turite meninį užsiėmimą ir esate sveikas, diena bus gana atpalaiduojanti. Galbūt lankysite ligonį. Galite sužinoti svetimą paslaptį arba patikėti savąją. Dėl to tapsite kažkiek priklausomas, tad būkite atsargesnis. Gresia infekcija, apsinuodijimas.

Tauras – Jausite stiprią vidinę sumaištį, nes turbūt reikės rinktis tarp principų ir pagundos pasinaudoti kažkieno silpnybėmis ar sujaukta situacija. Verčiau nepiktnaudžiaukite savo padėtimi, nes neišvengsite grubaus atoveiksmio, bumerango.

 

Dvyniai – Diena bus kupina rūpesčių. Galbūt sunerimti privers naujiena, susijusi su nekilnojamuoju turtu, pinigais, nuoma. Galite būti viliojamas iš rankų pirkti kažkokias prekes. Šiandienos pirkiniai kur kas labiau žada nusivylimą nei naudą.

 

Vėžys – Visa galva pasinersite į ne savo reikalus, piršite savo patarimus, pagalbą. Iš kitų reikalausite dėmesio, dėkingumo. Dėl to gali kilti nesusipratimų. Trikdžiai tikėtini kelyje, jei vyksite pas gimines, apsipirkti ar pan. Neviršykite greičio.

 

Liūtas – Ši diena primins apie namų ūkio rūpesčius ir sveikatos būklę. Galite iš pagrindų tvarkytis. Neskubėkite patikėti paskalomis apie artimus žmones arba kokiais nors bauginimais. Įsitikinkite, kad naujiena yra tikra, neišgalvota.

 

Mergelė – Ši diena turėtų būti nuotaikinga, kupina įspūdžių. Seksis kūrybinė veikla, bet džiaugsmo nepajusite, jei tikitės kažko lengvai ir daug. Laisvalaikiu derėtų pasportuoti, saikingai pasilinksminti. Tačiau iš vaikų galite tikėtis nemalonių staigmenų.

 

Svarstyklės – Šiandien svarbu nieko neskubinti, nesielgti impulsyviai. Santūrumas ir atsargumas gali nuo daug ko apsaugoti. Sukaupęs reikiamą kiekį jėgų bei žinių galėsite sėkmingiau judėti pirmyn. Pasirūpinkite sveikata, išvaizda, higiena.

 

Skorpionas – Ši diena suintensyvins partnerystės santykių dilemos sprendimą. Bus ginčų, priekaištų arba tylaus užsispyrimo. Kaip įmanydamas švelninkite situaciją, neprovokuokite negatyvių pašnekovo reakcijų, nekelkite ultimatumų.

 

Šaulys – Turbūt rūpės spręsti finansines problemas. Neskubėkite išlaidauti, skolintis. Galite pajusti nenugalimą norą pasiduoti įtartinai pagundai. Įmanoma seksualinė avantiūra, pasipelnymas kito žmogaus sąskaita ar kt. Galvokite apie pasekmes.

 

Ožiaragis – Būsite imlus informacijai, nuovokus, tad pravartu pasimokyti, pasidomėti aktualiais dalykais. Šaunu, jei dalyvausite informatyviame renginyje, ruošite publikaciją, dirbsite tiriamąjį darbą. Tačiau jei toli vyksite, kelyje tykos problemos.

 

Vandenis – Emociškai įtempta diena. Mokėkite atleisti aplinkiniams, nebekalbėkite apie tai, ką pravartu pamiršti. Stenkitės neaštrinti menkų konfliktų. Sutelkite dėmesį į svarbius reikalus. Jei reikia, rimtai pasimokykite, padirbėkite.

 

Žuvys – Galite sulaukti intriguojančių pasiūlymų iš draugų ir simpatijų. Tačiau būsite linkęs prarasti pusiausvyrą, provokuoti barnius. Jei savęs nekontroliuosite ir ignoruosite kitų norus, perspėjimus, pateksite į nemalonę, susižeisite ar sužeisite kitą.

 

Šaltinis: vytautus.com