2010 m. Lapkričio 26 d. Penktadienis

329 metų diena, 47 metų savaitė.

Saulė teka 08:07, leidžiasi 16:04. Dienos ilgumas 07:57. Pilnatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -2 iki -4, debesuota, sniegas. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -5 iki -7, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, m/s.

Dienos mintis – Kaip atsitinka, kad keldamas kančią kitam, žmogus įsigudrina jaustis teisus. (N. Michalkovas)

Sveikiname – Leonardus, Dobilus, Vygintes, Silvestrus, Vygantes.

Šiandien: Tarptautinė kovos prieš moterų prievartą diena.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Būkite atsargesni, atidesni viskam, kas vyksta. Iki galo nepasikliaukite partneriais darbe, verta tikrinti bet kokią jus pasiekiančią informaciją, ypač susijusią su pinigais arba artimaisiais.

Tauras –
Neskubėkite, mažiau jaudinkitės: šiuo metu esate linkę kiek dramatizuoti situaciją. Netinkamas laikas lieti nuoskaudą, nes kas nors tuo pasinaudos ar tiesiog pasišaipys. Pasaugokite savo ramybę, gerus santykius su artimaisiais ir kolegomis. Netinkamas laikas brangiems pirkiniams.

Dvyniai –
Nuoseklumas, blaivumas, atsargumas šiandien būtini, kitaip galite būti įvelti į avantiūrą, per kurią nukentėsite ne tik finansiškai.

Vėžys
– Kritiškiau vertinkite tiek dalykinius ar finansinius pasiūlymus, tiek ir meilės prisipažinimus. Prastas laikas priimti svarbius finansinius sprendimus, kaip ir abejoti, nusivilti mylimu asmeniu.

Liūtas – Mažiau planuokite, žadėkite. Nebūkite patiklūs, galimos išdavystės tiek darbe, tiek namie. Netikėkite paskalomis, ypač susijusiomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pasikliaukite tik realia savo galia ir patikrinta informacija.

Mergelė – Stenkitės likti nuošalyje ir būti atidesni antraeiliams dalykams: taip galite išsiaiškinti slaptą nuostolių priežastį, suprasti, kas apsimeta draugu, sąjungininku. Pasaugokite paslaptis, susijusias su partneriškais santykiais.

Svarstyklės – Nepykite, jėga nieko nesiekite: patirsite nuostolių (ne tik finansinių, bet ir moralinių). Nekoks laikas kreiptis su prašymais į vadovybę ar įtakingus asmenis.

Skorpionas – Gresia priverstinės išlaidos, netikėtos baudos. Kita vertus, prastas laikas priiminėti ir brangias dovanas (ypač pareigūnams ir moterims iš mažai pažįstamų vyrų)… Sutuoktiniams pavojinga aiškintis santykius – išprovokuosit atšalimą.

Šaulys – Nenorėkite sužinoti to, ko jums nesakoma, ir nesistenkite atrodyti šaunesni, nei tai leidžia jūsų kišenė, socialinė padėtis: aplinkiniai tai įvertins kritiškai, o jūsų lauks naujos problemos. Mažiau piktinkitės, venkite patarinėti, juolab mokyti.

Ožiaragis – Rimtų reikalų netvarkykite, drąsiai atidėkite juos kitai savaitei. Tai nepalanki, sudėtinga diena, kai žlunga planai, tenka nusivilti draugu. Nesivelkite į konfliktus su vadovybe, įvairiais pareigūnais.

Vandenis
– Entuziazmas, noras sužavėti, atkreipti į save, savo sumanymus dėmesį gali tapti nuostolių priežastimi. Prieš ką nors veikdami nepamirškite pagalvoti apie pasekmes. Gali tekti sumokėti ir už ankstesnes iliuzijas.

Žuvys
– Nerizikuokite pinigais: dėl menkos klaidos gali sugriūti ilgai puoselėtos viltys. Pasaugokit santykius su savo pora, likite ištikimi. Beje, pasiruoškite atsakyti ir už ankstesnius žygdarbius meilės fronte, nes gali išaiškėti meilės paslaptys.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}