2010 m. Liepos 14 d. Trečiadienis

194 metų diena, 28 metų savaitė.  

Saulė teka 04:59, leidžiasi 21:50. Dienos ilgumas 16:51. Jaunatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +29 iki +31, debesuota, lietus. Vėjas pietryčių, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +20 iki +22, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 2-4 m/s .

Dienos mintis – Šiuolaikinio mokslo stebuklai gerokai pranoksta senovės mitologijos stebuklus. (R.V. EMERSONAS)

Sveikiname – Kamilus, Vydus, Eigiles, Libertus.

Dienos horoskopas:

Avinas – nuotaiką kiek sugadins staiga užgriuvę neplanuoti darbai arba partnerių klaidos, atsiskleidę slapti motyvai, nuomonių skirtumai. Stenkitės suprasti ir savo, ir aplinkinių tikruosius norus, ketinimus, neskubėkite jų kaltinti ir grasinti teismu.

Jautis – būsite linkęs bendrauti, flirtuoti, bet pasistenkite pasirinkti atvirus, draugiškus pašnekovus. Pravartu aptarti verslo reikalus, ieškoti reikiamų ryšių. Diena gali pateikti nemalonių staigmenų, tad būkite apdairus. Žioplumas gali daug kainuoti.

Dvyniai – šiandien gali tekti aiškintis dėl kažkada padarytos klaidos. Nepatartina apsikrauti darbais, imtis atsakomybės. Jei velsitės į ginčus ar intrigas, įgysite slaptų priešų. Galimas sveikatos sutrikimas, trauma, prastas sveikatos tyrimo rezultatas.

Vėžys – aktyvi ir įtempta diena. Sulauksite netikėtumų, nesusipratimų. Jūsų planai gali radikaliai keistis dėl nenumatytų aplinkybių. Derėtų saugoti sunkiai įgytą padėtį bei turtą. Venkite abejotinų tarpininkų, įkyriai siūlančių savo paslaugas.

Liūtas – jums pavyks susitarti dėl aktualaus reikalo, sudaryti naudingą sutartį ar įsigyti norimą daiktą. Tačiau iš artimo žmogaus galite sulaukti nelengvai išpildomo prašymo. Tam tektų atsisakyti kai kurių materialių dalykų, kažkuo pasidalinti.

Mergelė –  įtemptai darbuositės, jei esate žiniasklaidos atstovas, mokytojas, reklamos specialistas. Jūsų nuotaika persiduos aplinkiniams. Galima svarbi naujiena. Galbūt ruošitės kelionei.

Svarstyklės – šiandien daug dėmesio skirsite nuosavybės ir verslo reikalams, šeimai. Galbūt įsigysite techninę prekę. Ypatingos reikšmės klausimų nespręskite, nes tam stokosite pusiausvyros. Neleiskite, kad jūsų reikalus reguliuotų pašaliniai asmenys.

Skorpionas – daugiausia laiko atims darbai, bet ypatingų akimirkų taip pat netrūks. Jų pažers netikėti susitikimai, žadinantys romantiškas viltis. Derėtų rimčiau pasidomėti vaikų problemomis bei poreikiais. Gresia traumos, avarijos.

Šaulys – šiandien galite tartis dėl bendros veiklos, dalykinio pasimatymo. Tikėtina, kad įveiksite kažkokią kliūtį, susijusią su darbu, sveikata. Tačiau galite pajusti ir kažkokių klaidų pasekmes. Tinkamai eksploatuokite techniką.

Ožiaragis – ši diena gali būti problemiška dėl didelės emocinės įtampos, nesutarimų su antrąja puse, konkurentais. Įsivaizduosite, kad visos nesėkmės kyla dėl kitų žmonių klaidų ar kenkimo. Derėtų tausoti nervus, be reikalo negadinti tarpusavio santykių.

Vandenis -turbūt neišvengsite reikalų, susijusių su draudimu, paskolomis, mokesčiais. Venkite pasiduoti apgaulingai demagogijai. Atsakingai ruoškite pranešimus bei dalykinius planus, nes padarytos klaidos, aplaidumas ne jums vienam vėliau atsilieps.

Žuvys – tai bus aktyvi diena, kupina konkurencinės dvasios. Galbūt teks vykti į kelionę, susitikti su įtakingu asmeniu, skaityti paskaitas, publikuoti, diskutuoti, ruošti mokslinį darbą. Susidursite su kliūtimis, pirmiausia biurokratinėmis.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}