Horoskopas penktadieniui 11-25

Avinas – Būsite psichologiškai įžvalgus, sugebėsite suprasti kitus ir jiems padėti supratingu žodžiu. Turėtumėte gauti pajamų, bet teks nemažai pinigų skirti artimųjų poreikiams. Vilios kelionės ir keistos tiesos. Būsite atviras tam, kas dar nežinoma.

Tauras – Būsite kupini idėjų ir neįtikėtinų sumanymų. Jei kils kokių nesusipratimų, tai tik dėl to, kad kiti nespės reaguoti į jūsų minčių šuolius ir nuomonės pakeitimus. Pasirūpinkite savo autoritetu, realiai įvertinkite galimybes.

 

Dvyniai – Šiandien gerai sutarsite su kolektyvu, mielai susitiksite su pažįstamais, bendraminčiais arba nueisite į masinį renginį. Jei ką nors organizuojate, viskas vyks pagal planą ir pademonstruosite puikias lyderio, koordinatoriaus savybes.

 

Vėžys – Diena bus maloni, jei galėsite ilsėtis arba ramiai vienumoje kurti. Rimtam darbui neužteks energijos. Labai domins ezoterinė informacija, nepaaiškinami reiškiniai, sapnai. Puikiai veiks intuicija. Galbūt pavyks įgyvendinti slaptą sumanymą.

 

Liūtas – Nesijausite tikri, bus daug vidinio nerimo, abejonių, bet atrasite kriterijus, kaip spręsti iškilusias problemas. Galbūt susivokti jums padės šilto ir šalto patyręs giminaitis ar draugas. Padarysite įspūdį, jei teiksite ar imsite interviu.

 

Mergelė – Diena prasidės su optimizmu ir meile širdyje. Pravartu tvarkyti nuosavybės reikalus, planuoti verslo reformas ar remontą namuose. Tikėtini sėkmingi komerciniai sandoriai. Kažkokiu būdu labai pagelbėsite artimam žmogui.

 

Svarstyklės – Reikės rūpintis įvairiais raštais, sutartimis, įsipareigojimais. Laisvalaikį skirkite nedidelėms pramogoms, pabendraukite su giminaičiais, draugais. Jei vakare eisite į romantišką pasimatymą ar kultūrinį renginį, nenusivilsite.

 

Skorpionas – Gali būti, kad teks pamiršti trokštamas pramogas, nes reikės uoliai padirbėti namuose arba savo versle, pasirūpinti artimaisiais. Diena bus gana palanki, jei neieškote nepelnytos naudos bei abejotinų nuotykių.

 

Šaulys – Leiskite sau gražiau, ryškiau atrodyti, būkite pasiruošęs meilės pasimatymui. Apims romantiškas jaudulys, aistros. Gali tekti aiškintis santykius su neabejingu jums asmeniu. Turbūt jis jus įtikins, kad esate svarbus ir reikalingas.

 

Ožiaragis – Šiandien skirsite didelį dėmesį sveikatai, švarai, higienai. Galite susitikti buvusį bendradarbį. Turbūt gausite reikalingos informacijos, o gal ir pažadą padėti įsidarbinti, užmegzti norimą pažintį. Gera diena grožio procedūroms.

 

Vandenis – Panašu, kad šiandien bus išspręsti svarbių ryšių, sutarčių arba meilės partnerystės klausimai. Meilė, šiluma, kurios trokštate, šiandien jau atrodys pasiekiama ir reali, net jei dominantis asmuo yra toli nuo jūsų. Išties bus įmanoma atkurti nutrūkusį ryšį.

 

Žuvys – Viskas bus gerai, tik stenkitės racionaliau planuoti, remtis į tvirtą pagrindą, ieškokite stabilumo. Tikėtinas pokalbis su asmeniu, galinčiu patarti, pakonsultuoti dėl paskolų, verslo, turto dalybų. Gausite patarimų, kuriais verta pasinaudoti.

 

Šaltinis: vytautus.com