Po sunkios kovos „Mažeikių“ dublerių komanda palaužė šiauliečius

Vakar, gegužės 20 dieną, 18:30 val., Mažeikių centrinio stadiono atsarginėje aikštėje susitiko A lygos dublerių komandos Mažeikių „Mažeikiai-2“ ir Šiaulių „Šiauliai-2. Iki pertraukos vyko įnirtinga kova, tačiau nė viena komanda taip ir nepasižymėjo.

Tačiau, troškimo atsirevanšuoti vedami už paskutinių varžybų skaudų pralaimėjimą Šiauliuose, rezultatu – 2:1, mažeikiškiai iškovojo gražią pergalę. Antrame kėlinyje du puikius įvarčius pelnė Augustinas Montvydas ir Antanas Bulošas.

Prasidėjus rungtynėms įnirtinga kova vyko dažniau „Mažeikiai-2“ komandos vartų pusėje. Šiaulių dubleriai jau nuo pirmų minučių stengėsi mažeikiškius prispausti prie jų vartų ir išsiveržti į priekį.

Šiame susitikime, teisėjas nepagailėjo kortelių. Jau 20-ą minutę Marius Šluta užsidirbo geltoną kortelę. Taip pat, Šiaulių gretose geltoną kortelę gavo Titas Machovas 42-ą minutę. Antrame kėlinyje teisėjas 59-ą minutę Antanui Bulošui davė geltoną kortelę norėdamas sudrausminti žaidėją.

 

Po pertraukos daugiau atakuoti pradėjo mažeikiškiai. Tai davė puikią progą pasižymėti jaunajam Augustinui Montvydui kuris 72-ą minutę patupdė kamuolį į šiauliečių vartus. Rezultatas tapo – 1:0. Susitelkę į puolimą Mažeikių dubleriu komandos kapitonas Antanas Bulošas pelnė dar vieną įvartį, tačiau teisėjas jo neįskaitė.

 

Vėliau, tas pats Antanas Bulošas 86-ą minutę pelnė įspūdingą įvartį iš maždaug 30 metrų pataikė į kairį viršutinį vartų kampą. Rezultatas – 2:0. Tačiau per teisėjo pridėtą laiką Ernestas Alekna („Šiauliai-2“) už nepadorų elgesį teisėjo atžvilgiu, gavo geltoną kortelę.

Rungtynės baigėsi rezultatu – 2:0.

Rungtynių teisėjas – Darius Miklovas (Palanga).

Rungtynes stebėjo – 50 žiūrovų.

 

ŠALTINIS: Fkmazeikiai.lt