2010 m. Kovo 28 d. Sekmadienis

87 metų diena, 12 metų savaitė. 

Saulė teka 06:05, leidžiasi 18:45. Dienos ilgumas 12:40. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną 0 iki +2, debesuota, šlapdriba. Vėjas vakarų, 6-8 m/s. Oro temperatūra naktį +1 iki +3, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Be reikalo nesigirkite ir kitų nepeikite – papeiksite vieną, – jus papeiks dešimtys. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Filemonus, Sikstus, Rimkantus, Girmantes, Odetas.

Šiandien –  Verbų sekmadienis.

Dienos horoskopas:

Avinas – svarbiems apsisprendimams šiandien ne laikas. Tačiau planuoti, svarstyti, aptarinėti galima ir patartina. Galbūt turėsite reikalų su veikėjais, užsiimančiais socialine veikla. Domins būrimai, magija, įvairios paslaptys, apkalbos.

Jautis – būkite atkaklesni bei nuoseklesni. Nesitikėkite, kad už jus viską padarys kiti. Atidžiau apžvelkite esamą situaciją. Gal kaip tik dabar likimas nori jums parodyti teisingą kelią. Tikėtinas svarus patarimas, vertinga informacija.

Dvyniai – tęskite pradėtus darbus, derybas, stenkitės įsisavinti reikalingus dalykus, trūkstamas žinias. Būkite atidūs, jei teks tvarkyti piniginius, turtinius reikalus. Aklos sėkmės nesitikėkite, viską privalėsite užsidirbti ir už viską susimokėti.

Vėžys – neseniai išgirsti patarimai turėtų padėti susiorientuoti sudėtingoje tikrovėje. Emocijų sukels susitikimas su pažįstamu asmeniu, netikėtai gauta žinia, pranešimas. Tikriausiai pavyks susitarti dėl aktualių dalykų.

Liūtas -diena žada permainingas nuotaikas. Galbūt pajusite, kad jums trūksta poilsio, ramybės, metas susirūpinti sveikata, atsikratyti blogų įpročių. Daugiau dėmesio skirkite šeimai ir sau, pasilepinkite, susigalvokite bendrų pramogų.

Mergelė – palanki diena kūrybinei veiklai, gali kilti puikių idėjų, sumanymų. Prabus romantiškas polėkis, ieškosite nuotykių, noriai sportuosite, organizuosite laisvalaikio veiklą. Gali būti, kad stengsitės suderinti nesuderinamus dalykus.

Svarstyklės – jūsų arba kolegos galvoje gali gimti rimtas verslo planas. Arba ieškosite tinkamų darbuotojų, rėmėjų, mėginsite įsijungti į kažkokį projektą. Įmanomi konkretūs susitarimai. Baugins numatomos išlaidos. Kiek atvės meilės santykiai.

Skorpionas – turėkite omenyje, kad norint gero rezultato, reikia laiko, kantrybės ir kitų žmonių pritarimo. Situacija gali komplikuotis, jei su kažkuo iš kolegų jus sieja ne vien dalykiniai santykiai. Stenkitės nesipykti su tais, kurie jums svarbūs.

Šaulys – būsite įžvalgūs, intuityvūs, seksis gilintis į intelektinius, gilius psichologinius dalykus. Tikriausiai teks įvykdyti duotus finansinius įsipareigojimus, mokėti mokesčius. Gal pasijusite įvertinti dėl kokių nors gabumų, išradingumo.

Ožiaragis – šiandien netrūks darbų ir diskusijų. Pasižymėsite plačiu akiračiu ir tolerancija. Gera diena vykti į kelionę, dalyvauti susirinkimuose, apsilankyti pažintinėje paskaitoje, kreiptis į įtakingus asmenis, ieškoti teisybės.

Vandenis – dalykiniai kontaktai, reikalai vyks sklandžiai, jei pasitelksite diplomatiją, kantrybę. Uoliai imsitės nebaigtų darbų, pavaduosite kolegas ar ko nors iš jų mokysitės. Jei norite kitus įtikinti, kad neklystate, kalbėkite ramiu, pasitikinčiu balsu.

Žuvys – lengvai darysite įtaką kitiems, rodysite iniciatyvą ir sugebėjimą organizuoti, nukreipti, vadovauti. Galbūt atsiras reikalų, kuriuos verta panagrinėti juridiniu aspektu. Aiškiai apibrėžkite savo ir kitų įsipareigojimus.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}