Horoskopas pirmadieniui 05-02

Avinas – Gali būti, kad teks vykti į kelionę ar komandiruotę, konferenciją, vizituoti įtakingus asmenis, ruošti viešą kalbą. Jei ne tiek galvosite apie smulkmenas, kiek apie esmę, tai lengviau rasite teisingus sprendimus.

Tauras – Ne be reikalo baiminatės dėl savo reputacijos ar gerovės. Kažkas nesuinteresuotas jūsų sėkme. Kaip bebūtų, pradės labiau aiškėti jūsų perspektyvos ir įdirbio, reformų nauda arba nenaudingumas. Geriau pažinsite ir partnerius bei priešus.

 

Dvyniai – Šiandien bus labai svarbu laiku atsidurti reikiamoje vietoje ir šalia tų, kurie jums palankūs. Daug lems kitų požiūris, o jis turėtų būti neblogas. Kita vertus, jus palaikantieji gali turėti ir labai savanaudiškų motyvų, tad neapsigaukite.

 

Vėžys – Šiuo metu jūsų aplinkoje padaugės apgaulingų pagundų, nesąžiningų žmonių. Nederėtų ieškoti stebuklų, abejotinų nuotykių – galite ir pats apsigauti, ir kitus suklaidinti. Perdėtas optimizmas, euforija nepasiteisins.

 

Liūtas – Būsite linkęs verstis per galvą, kad tik parodytumėte, ką sugebate, jei ne darbais, tai nors žodžiais. Turbūt ausiai malonių pažadų sulauksite iš artimų žmonių, pažįstamų. Tik neskubėkite viskuo tikėtis ir griauti to, ką dabar turite.

 

Mergelė – Turėtų išaiškėti, ar tai, ką darote, yra naudinga. Jei matysis teigiami poslinkiai, verta tęsti pradėtą darbą. Galbūt įsivėlėte į neapgalvotą avantiūrą? Tuomet patirsite pirmąsias pasekmes. Venkite lengvabūdiško elgesio meilės srityje.

 

Svarstyklės – Šiandien neieškosite žodžio kišenėje, bet tai nebūtinai išeis į gera. Pravartu labiau saugoti savas ir svetimas paslaptis, išlaikyti taktą ir pagarbą kitiems. Tai ypač svarbu, jei yra netvirta jūsų padėtis darbe arba jei siekiate įsidarbinti.

 

Skorpionas – Šiandieną viską darysite keistai atsipalaidavęs. Galbūt niekur nereikės skubėti, o gal aplinkybės stabdys tempus arba nepritars partneris, kolegos. Konfliktus skatins nuomonių bei skonių skirtumai. Su antrąja puse pyksitės dėl vaikų auklėjimo.

 

Šaulys – Šiandien jums gali pasisekti, jei siekiate pasižymėti profesinėje veikloje, kūryboje, prastumti projektą, užsidirbti pinigų. Neskubėkite gundytis rizikingais verslo pasiūlymais, bent jau kol kas nieko konkretaus nežadėkite, nepradėkite.

 

Ožiaragis – Aktualus bus įsidarbinimo klausimas, nekantriai lauksite kažkokios informacijos, susijusios su darbu, mokslu, sveikatos tyrimu arba kelione.

 

Vandenis – Daug tikėsitės iš kitų, norėsis valdyti ir kontroliuoti bei pelnyti dėmesį, pagarbą. Jeigu šeimoje ne viskas gerai, dabar itin pasijus ta disharmonija, nenuoširdumas, nebenorėsite taikytis su apribojimais, svetima valia.

 

Žuvys – Pasistenkite išvengti jums itin nepatinkančių kontaktų ir darbų. Kas kita finansiniuose reikaluose – neišsisukinėkite, jei reikia grąžinti skolą, sumokėti mokesčius. Venkite girtis, puikuotis.

 

Šaltinis: vytautus.com