Horoskopas ketvirtadieniui 03-31

Avinas – Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis tvarkant tarnybinius reikalus. Būkite atidesni savo vaikams, stenkitės labiau juos suprasti.

Tauras – Netinkamas laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena (kai manysite, kad nieko nepavyks, kad jau galas, atvirkščiai, pasiseks). Mažiau planuokite, nes reikalai kryps nenumatyta linkme.

Dvyniai – Mažiau planuokite, tuomet neteks nervintis, kad viskas griūva lyg kortų namelis. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Nesėkmės tikėtinos per lengvabūdiškumą, patiklumą.

 

Vėžys – Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms ir nesiimkite sunkių darbų, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Nepatartina vykti į keliones.

 

Liūtas – Dvilypė diena, kai geri norai atveda į aklavietę. Nesiveržkite imtis naujų darbų. Reikia laiko suprasti, ar jums to reikia. Kita vertus, venkite ko nors reikalauti iš vadovo. Būkite taktiškesni namiškių atžvilgiu.

 

Mergelė – Pasitenkinkite mažu, nieko nesiekite jėga. Būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis. Tikėtinos ir išlaidos dėl netikusio vaikų elgesio.

 

Svarstyklės – Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors iš tiesų seksis tvarkyti skubius reikalus, tačiau įvykių neskubinkite. Nepalanku žadėti, įsipareigoti, ypač jei kas nors spirs greitai apsispręsti.

 

Skorpionas – Būtų pats laikas stabtelėti; imkitės tik einamųjų reikalų. Netinkamas laikas naujovėms. Būkite atidesni tėvų sveikatai. Nesiimkite namuose remonto.

 

Šaulys – Į viską reaguokite ramiai. Nežaiskite su likimu: sėkmė paskutinę akimirką gali atsukti nugarą. Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais, nepykite ant jų, susivaldykite.

 

Ožiaragis – Kas nors pastebės ar primins jūsų trūkumus, klaidas. Tiesa, neskubėkite priimti pagalbos: galite pakliūti į padėjusio asmens priklausomybę.

 

Vandenis – Pasiruoškite staigmenoms. Aplinkiniams stigs lankstumo, teisingumo jausmo (beje, kaip ir jums). Tai nepalankus metas profesinei veiklai: galite priimti žalingą sprendimą.

 

Žuvys – Neskubėkite patikėti, kaip ir nusivilti, nors galite susidurti su įvairiausiais nesmagumais. Kad ir ką patirsite, nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų agresyviai. Galimi netikėti nusivylimai mylimu žmogumi. Bloga diena pirkti technikos ir įrankių.

 

 

Šaltinis: vytautus.com