2010 m. Rugsėjo 03 d. Penktadienis

246 metų diena, 35 metų savaitė.  

Saulė teka 06:27, leidžiasi 20:10. Dienos ilgumas 13:43. Delčia. 

Oro temperatūra dieną nuo +12 iki +14, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +6 iki +8, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Mėgti tai ką darai ir jausti, kad tai yra svarbu – ar gali būti kas šauniau už tai? (KATERINA GREHEM) 

Sveikiname – Bertas, Bronislovus, Bronislovas, Grigalius, Sirtautus, Mirgas, Bronislavas.

Dienos horoskopas:

Avinas – tai turėtų būti nebloga diena. Jei tik pasistengsite, susitaikysite su tais, kurie jums brangūs. Ir apskritai jausitės puikiai, jei sugebėsite žvelgti į aplinkinius ir pasaulį geranoriškomis akimis.

Jautis – būsite labai kūrybingas, įžvalgus. Ne tik sau, bet ir kitiems galite padėti susivokti vidinėse problemose, iššifruoti pasąmonės impulsus. Ramybės neduos nerealizuotos romantiškos iliuzijos.

Dvyniai – galimas dalykas, kad jūsų mintis okupuos studijų, kelionių, ateities darbų vizijos. Planuosite tam tikrą posūkį savo gyvenime. Pravartu pasitarti su panašius dalykus patyrusiais pažįstamais.

Vėžys – šiandieną ramybės nesitikėkite. Jūsų draugijos reikės ir saviems, ir svetimiems. Trumpam galite pasijusti ašimi, apie kurią sukasi aplinkinis pasaulis. Tačiau meilės reikalai gali šiek tiek nuvilti.

Liūtas – tikėtini šaunūs susitikimai, išvykos, įvairios naujienos. Gerai įsisavinsite bet kokią informaciją, todėl patartina mokytis, skaityti, diskutuoti su bendraminčiais. Turbūt pasitvirtins kažkokie gandai.

Mergelė – šiandieną visur patartinas saikas, santūrumas. Įtarimų gali sukelti mylimo žmogaus būsena. Laisvalaikiu venkite alkoholio, triukšmingų susibūrimų, atiduokite duoklę sielai arba protui skaitydamas, medituodamas.

Svarstyklės – būsite emocionalus, nusiteikęs širdies reikalams. Galimas susižavėjimas, prisipažinimas meilėje arba pavydo scena. Išlieti susikaupusius jausmus paskatins mylimo žmogaus poelgis, provokuojantis jūsų reakciją.

Skorpionas – galite mėginti įsidarbinti, papildomai užsidirbti ar užmegzti meilės romaną. O galbūt nusipirksite kosmetikos, higienos reikmenų, gražų drabužį. Šie dalykai gerins nuotaiką. Svarbiausia, neimkite giliai į širdį aplinkinių priekaištų bei kritikos.

Šaulys – būkite atidus pašnekovams, nekalbėkite vien apie savo rūpesčius. Pasidalyti mintimis, patarimais šiandieną būtų labai naudinga. Pasidomėkite reklama, nauja aktualia informacija, parašykite laiškus.

Ožiaragis – mąstysite apie savo tėvus, protėvius, vaikystę, namų komfortą, jaukumą, artimųjų gerovę. Galimas vertingas sumanymas, susijęs su nuosavybe, šeimos verslu. Širdį dilgins meilės ilgesys ar su ja susiję prisiminimai.

Vandenis – puikus metas meilės pasimatymams, nedideliems pobūviams, kūrybai, užsiėmimams su vaikais, žaidimams. Šiandienės jūsų mintys ir viltys turėtų būti priimtinos ir kitiems žmonėms, todėl lengvai rasite bendrą kalbą.

Žuvys – pravartu pagalvoti apie dietą, įvaizdžio patobulinimą. Tiktų išsivalyti organizmą, be to, labai gerai veiks masažas, vandens procedūros. Panašu, kad skausmingai ilgėsitės mylimo žmogaus, jei jo šiuo metu nėra šalia.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}