Norite pažinti žmogų, pažiūrėkite į jo pėdas

Akys – sielos veidrodis, tačiau jei norite iš tikro pažinti žmogų, pažiūrėkite į jo pėdas.

Pėdų „skaitymas“ Kinijoje ir Indijoje praktikuojamas jau daugiau nei 5000 metų. Tikima, kad pėdos atspindi visą likusį žmogaus kūną.

Visi dariniai ar skausmas pėdose įspėja apie sveikatos problemas. Pavyzdžiui, pėdos įlinkis yra siejamas su stuburu.

 

Dar įdomiau tai, kad yra tikima, jog mūsų mintys ir kūnas yra susiję. Taigi fiziniai kūno elementai gali būti mūsų asmenybės produktas. Pavyzdžiui, žmonės kurių pėdos įlinkis yra mažas gali būti apibūdinami kaip daug „ant savo pečių“ kraunantys asmenys.

 

Tačiau ar šiuose prietaruose yra tiesos? Reflektologė Jane Sheehan teigia, kad tiesos teiginiuose apie sąsają tarp pėdų ir charakterio galima rasti. „Tik nusiimkite kojines ir aš galėsiu pasakyti, ar jūs pasiutęs, nuotykių ištroškę, gyvenate harmoningai. Taip pat galiu pasakyti, ar nepiktnaudžiaujate vynu ir kitais dalykais“, – tikina moteris. Pėdas studijuojanti moteris atskleidė, ką galite sužinoti iš savo kojų pirštų.

 

Didysis pirštas. Jei didysis pirštas yra daug ilgesnis nei kiti – esate protingas, kūrybingas mąstytojas. Toks žmogus visada sugalvoja originalius sprendimus ir idėjas. Tačiau kartais tokiam žmogui sunku susikoncentruoti ir pabaigti pradėtus darbus. Jei didysis pirštas yra gana mažas, tai parodo, kad jums ypač gerai sekasi vienu metu atlikti kelis darbus. Be to, jūs puikiai mokate savo žavesiu įtikinti savo idėjų šaunumu.

 

Antras pirštas. Kuo ilgesnis jūsų antras kojų pirštas, tuo daugiau turite lyderiavimo savybių. Indijoje buvo bandoma vyrus atkalbėti vesti merginas su tokiais pirštais, nes jos būtų per daug valdingos. Jei jūsų antras pirštas mažesnis, jūs vertinate harmoniją ir per kitų galvas nelipsite.

 

Trečias pirštas. Trečias pirštas siejamas su energija ir užsidegimu. Jei jis ilgas, tai rodo, kad esate ypač energingas žmogus, ypač darbe. Kuo ilgesnis pirštas, tuo labiau pasiseks karjeroje, esate perfekcionistas.

 

Jei šis pirštas trumpas, jūs mokate mėgautis gyvenimo malonumais, esate atsipalaidavęs. Kiti gali galvoti, kad esate tinginys, bet jūs tiesiog gyvenate šia akimirka.

 

Ketvirtas pirštas. Ilgas ketvirtas pirštas rodo, kad jums gyvenime ypač svarbi šeima. Jei esate nelaimingas savo santykiuose, tai parodys susisukęs ketvirtas pirštelis. Esate nuostabus klausytojas. Jums sunku atsiriboti nuo kitų žmonių problemų. Kinai įsitikinę, kad jūs esate švelnios sielos ir lengvai pažeidžiamas.

 

Mažasis pirštas. Jei šis pirštas ypač mažas – esate drovus, greitai pradedantis nuobodžiauti ir siekiantis neįprastų pojūčių. Jūs esate komunikabilus, linksmas, bet kartais per daug vaikiškas. Jei galite mažąjį pirštelį judinti nejudinant ketvirto piršto, esate impulsyvus, nuotykių ištroškęs flirtuotojas. Jei negalite, vertinate rutiną, esate nuspėjamas ir ištikimas.

 

{diena2}