Sužinokite savo charakterį pagal ausų formą

Jei viršutinė jūsų ausies dalis yra akių lygyje, vadinasi, esate aštraus proto ir turite gerą intuiciją. O jei viršutinė jūsų ausies dalis – antakių lygyje, vadinasi, negalite atsispirti žemiškiems malonumams, tačiau esate kiek vangūs.

Viena ausis kiek aukščiau kitos? Su jumis labai sunku ginčytis, tačiau jūsų pamąstymuose daugiau emocijų nei logikos. Jūsų atlėpusios ausys? Tai liudija, kad esate jausmingi, kovingi, tačiau iš pradžių imatės ryžtingų veiksmų, o paskui galvojate ką padarėte. O jei jūsų ausys – priešingai – prispaustos, vadinasi, esate sugyvenamo charakterio, bet kurį darbą atliekate sąžiningai ir siekiate tobulybės.

 

Маžos ausys nurodo proto paviršutiniškumą, o ausys kiek „nusisukusios atgal“, išduoda, kad esate impulsyvūs, emociški, lengvai sujaudinami, tačiau ir nelengvo charakterio.

 

Kiek palinkusi į priekį viršutinė ausies dalis? Dėmesio! Jūsų ironija gali įskaudinti bet kurį žmogų. O jei esate labai sentimentalūs, sąžiningi, tai be jokios abejonės jūsų – didelė ausies kriauklelio ertmė. Dailiai apvalus ausies kriauklelis nurodo, kad žmogus jautrus, lengvai pažeidžiamas ir viską imantis į širdį,

 

Kiek kampuotas ausies kriauklelis nurodo, kad žmogus – teigiamo ir kovingo charakterio ir jis įveikia visas kliūtis.

 

Iš ausų kyšantys plaukai liudija, kad žmogus ne tik aistringas, bet ir mėgsta smerkti, teisti kitus.

 

{alfa2}