Apie vyro charakterį galima spręsti pagal jo išrinktosios plaukų spalvą

Merginos, kaip žinia, būna įvairios: tamsiaplaukės, šviesiaplaukės, raudonplaukės… Beje, įsivyravusią (Merlin Monro dėka) nuomonę, jog blondinės – pačios gražiausios, šiandien vargu ar galima laikyti nepakeičiama.

 

Juodos lelijos juk irgi ne mažiau egzotiškos nei auksinės oranžerijos spalvos. O ką jau kalbėti apie margaspalves orchidėjas… Beje, pagal tai, kokia plaukų spalva labiausiai patinka vyrui, galima spręsti, kokios moterys jam patinka.

 

Taigi kodėl džentelmenai renkasi blondines? Verta pastebėti, kad mielos ir geros Auksaplaukės, kantrios ir darbščios Pelenės, ryškiose vaikiškose knygelėse pavaizduotos šviesiaplaukės mergytės, mielos šviesiaplaukės Coliukės įvaizdis nuo vaikystės pasąmonėje pamažu „klijavo“ būsimą vyrų nuomonę apie tikrą moterį. „Ji turi būti gera kaip Pelenė, smulkutė ir liekna kaip Coliukė, atsidavusi kaip Gerda ir šviesiaplaukė kaip jos visos“. Ar verta stebėtis pasekmėmis? Kaip sakoma, išaugo tai, kas išaugo.

 

Pastovi, rami, miela ir švelni – būtent tokį moters psichotipą renkasi vyrai, neabejingi šviesiaplaukėms.

 

Vyrai, dievinantys brunetes, trokšta savo išrinktojoje matyti linkusią į kraštutinumus ir rizikingą, savimi pasitikinčią, vos vos užsispyrusią, šiek tiek nepastovią ir savo nuomonę ginančią moterį. Tai – laukinė katė, visada pasiruošusi agresyviam šuoliui.

 

Psichologai mano, jog kaštonplaukėms pirmenybę teikia vyrai, gerai besijaučiantys jiems reikšmingoje sferoje (nebūtinai lytinėje).

 

Raudonplaukes renkasi ekstremalūs jaunuoliai, pasiruošę mylėtis net ir paskaitų auditorijos galinėje eilėje.

 

Violetinių atspalvių plaukus turinčios merginos „traukia“ įtaigai ir hipnozei lengvai pasiduodančius vyrus. Beje, priešiškumas violetiniams tonams liudija, jog tokiam vyrui – stresinė situacija, kurią galima išgydyti violetines garbanas perdažius aukso spalva… Ką gi, panašu, kad visi keliai veda pas seksualiąją Blondinę!

 

{balsas2}