2008 m. lapkričio 11 d.

316 metų diena, 46 metų savaitė.

 

Saulė teka 7:41, leidžiasi 16:24. Dienos ilgumas 08:43.
Mėnulio fazė – priešpilnis.
Temperatūra – dieną +9 iki +11, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 5-9 m/s .
                     naktį +7 iki +9, debesuota, lietus. Vėjas pietų, 3-6 m/s .

 

1918 m. Vilniuje pirmą kartą iškelta Lietuvos trispalvė vėliava.
1920 m. Paryžiaus Žvaigždės aikštėje, po Triumfo arka, palaidoti Nežinamo kario palaikai ir uždegta amžinoji ugnis. Tai buvo pirmasis pasaulyje paminklas Nežinomam kariui.

 

Patarimas – Jei nori turėti visą laiką pinigų, niekada nešluok trupinių nuo stalo ant žemes. Reikia trupinius subraukti į saują.

 

Nepamiršk pasveikinti – Martyną, Vygintą, Milvydę, Anastaziją ir Nastę.

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 11 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Apribokite bendravimą iki minimumo, ypač su ne kasdien matomais giminaičiais šiandien verčiau nesusitikinėti – susipyksite stipriai ir ilgam.

Tauras

Pats laikas sustoti ir atsigręžti atgal. Kažką tikrai darote ne taip, ir šiandien dar yra laiko ištaisyti klaidą. Jūsų partneriui, galimas dalykas, reikia daugiau laisvės ir saviraiškos galimybių.

Dvyniai

Ar tikrai pramogoms ketinate išleisti tokią pinigų sumą, kurią ketinate. Dar ne vėlu atsipeikėti. Apskritai didelė rizika, kad šiandien Dvynių proto balsą užgoš emocijos.

Vėžys

Pradėti tai, ką ketinate, nebus sunku. Pavargti teks tobulinant ir šlifuojant detales. Tiesą sakant, vienam žmogui tai vargiai įveikiama. Teks ieškoti pagalbos.

Liūtas

Itin sėkminga diena įvairiausio pobūdžio susitikimams, pasitarimams, pokalbiams – nuo malonaus pasiplepėjimo su senu bičiuliu iki oficialių derybų. Būsite komunikabilus, mintis formuluosite aiškiai ir argumentuotai.

Mergelė

Prieš leisdamasis į tolimą ir nežinia kuo pasibaigsiančią kelionę, pasistenkite susitvarkyti skubiausius reikalus – užtrukti galite kur kas ilgiau nei planuojate.

Svarstyklės

Jau ir taip žinote pakankamai daug. Kuo daugiau smulkmenų jus dominančia temą išknisite, tuo sunkiau bus atrinkti tai, kas svarbiausia. Šiandien galite visiškai pasikliauti intuicija.

Skorpionas

Diena pilna stiprių jausmų, dramatizmo ir panašių dalykų, kurie puošia gyvenimą, bet gerokai kenkia sveikatai. Jei tik sugebėsite, venkite dalyvauti lenktynėse, nesileiskite įtraukiamas į azartinius žaidimus. Kartą pradėjus laiku sustoti valios neužteks.

Šaulys

Šiandien jums lemta pamatyti dalykus, nematomus kitiems. Kita vertus, unikalios žinios gali atnešti tik nemalonumus ir papildomus rūpesčius, tad gerai pagalvokite, ar verta jomis naudotis.

Ožiaragis

Vaikščiosite lynu, ištemptu aukštai virš bedugnės, ir, kas įdomiausia, patirsite iš to malonumą. Panikai pasiduoti iš tiesų neverta – kritimas jums negresia. Galite patraukti visuotinį dėmesį, galbūt – išgarsėti.

Vandenis

Jūra šiandien Vandeniams tik iki kelių, kalnai – maždaug pečių lygyje Tokia nuotaika užsikrės ir tie, kas bus šalia jūsų. Jei neperžengsite leistinų ribų, šią dieną prisiminsite ilgai ir su malonumu.

Žuvys

Šią dieną skirkite mylimiems žmonėms. Jiems, žinoma, verta skirti visas dienas, bet šią – tiesiog būtina. Jei rezgasi kokia nors intriga – neskubinkite įvykių. Lėtesnė eiga atitinka jūsų interesus.