Horoskopas ketvirtadieniui 12-08

Avinas – Diena bus keistoka, neprognozuojama. Jūsų nuotaika kaitaliosis nuo ūmaus dirglumo iki euforijos. Galbūt atskleisite slaptą sąmokslą ar svetimą paslaptį, ir tai jus sujaudins. O gal pats įkliūsite į kažkieno paspęstas pinkles ir kažkaip atsiskleisite.

Tauras – Tikriausiai gausite pasiūlymą, kaip greitu būdu padidinti santaupas arba kaip nebrangiai įsigyti norimą daiktą. Svarbu neįsivelti į lengvabūdišką finansinę, turtinę avantiūrą. Jei esate vienišas, dabar galite užmegzti stiprų meilės ryšį.

 

Dvyniai – Turbūt atsiras skubių reikalų, susijusių su giminaičiais, mokslu, reklama, ryšiais, žiniasklaida, transportu. Galimas naudingas kontraktas. Vakare daugiau dėmesio skirkite šeimai ir sau, pasilepinkite gardžia vakariene.

 

Vėžys – Šiandien pravartu susitvarkyti buitį, įsigyti numatytą pirkinį. Intuityviai jausite, kaip turite elgtis, kad pelnytumėte aplinkinių palankumą. Vakare norėsis romantiškai atsipalaiduoti, gurmaniškai pasilepinti. Taip ir padarykite, tik su saiku.

 

Liūtas – Nusimato intriguojami pasiūlymai, nuotykiai, staigmenos. Galbūt kils azartas kautis dėl kokio prizo, laimėjimo ar patinkančio asmens dėmesio. Išdaigų gali prikrėsti vaikai. Didelę vertę turės kūrybingumas, originalumas.

 

Mergelė – Tikriausiai darbe bus įvertinta jūsų kompetencija, įdirbis. Pagaliau gali išsispręsti klausimas, į kurį atsakymo teko ilgokai palaukti. Galimas ir netikėtas darbo pasiūlymas. Vakaras stimuliuos meilės jausmus.

 

Svarstyklės – Ši diena leis užglaistyti kai kuriuos nesklandumus, suteiks šansą naujai užmegzti nutrūkusį ryšį. Kita vertus, mėgindamas numalšinti romantikos, aistros ir meilės troškulį, galite patekti į dviprasmišką situaciją.

 

Skorpionas – Pažįstamas asmuo gali paprašyti, kad suteiktumėte paskolą ar grąžintumėte skolą. Atsargiai elkitės su pinigais ir pažadais. Stenkitės išsaugoti patikimo ir kompetentingo žmogaus įvaizdį. Galbūt užkariausite naujo susižavėjimo objekto širdį.

 

Šaulys – Gera diena bendrauti su įtakingais veikėjais, siekti įsitvirtinti profesinėje srityje. Seksis ginti savo teises ir interesus, tartis dėl svarbaus reikalo, susitikimo, ryšių atnaujinimo. Staiga galite įžvelgti svarbaus reikalo esmę arba trūkumus.

 

Ožiaragis – Galite gauti svarbią oficialią žinią arba pažįstamas asmuo suteiks informacijos apie dominantį reikalą. Vakare tikėkitės naujų kūrybinių idėjų antplūdžio arba šurmulingo renginio, aktyvaus bendravimo su bendraminčiais.

 

Vandenis – Teks vikriai suktis ir apeliuoti į bendraminčių, kolegų solidarumą. Kažkas iš pažįstamų jus labai nustebins, suintriguos. Galimos keistos apkalbos, netikėti gandai. Vakare nebegalvokite apie reikalus, nes jums būtina atsipalaiduoti.

 

Žuvys – Šiandien tikriausiai norėsite pabūti vienumoje, atsipalaiduoti, patinginiauti. Jei įmanoma, tai taip ir padarykite. Kas buvo slapta, gali iškilti į paviršių. Nekaltinkite savęs dėl pasikeitusių aplinkybių – šį kartą tai nepriklauso nuo jūsų valios ir norų.

 

Šaltinis: vytautus.com