2010 m. Spalio 10 d. Sekmadienis

283 metų diena, 40 metų savaitė.

Saulė teka 07:35, leidžiasi 18:36. Dienos ilgumas 11:01. Jaunatis. 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +13 iki +15, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +4 iki +5, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Didžiausia pergalė – pergalė prieš save. (P. Kalderonas)

Sveikiname – Danieliu, Pranciškus, Gilvydus, Butautes, Danius.

Šiandien: Pasaulinė psichinės sveikatos diena.

Dienos horoskopas:

Avinas
Šiandien galite gauti lauktą žinią iš užsienio. Nerizikuokite piniginiuose reikaluose. Nekenkite sau ir galėsite tikėtis gero posūkio reikaluose, sustiprinti savo autoritetą.

Tauras
Sulauksite naujovių darbe (jei jums šiandien tenka dirbti). Galbūt teks keisti darbo vietą, metodus. Galite pasijusti atakuojamas neabejingai nusiteikusių priešingos lyties atstovų. Svarbesniuose reikaluose nesivadovaukite emocijomis.

Dvyniai
Neblogai seksis numatyti darbai. Verta labiau pasidomėti savo sveikata, mityba, gerinti darbo ir gyvenimo sąlygas. Galite užmegzti šaunias pažintis, sulaukti reikalingos pagalbos, padrąsinimų.

Vėžys
Šiandien ne viskas klostysis taip, kaip planavote, ypač jei pernelyg rodysite iniciatyvą. Daugeliu atveju neskubėjimas, santūrumas, konfidencialumas bus ta taktika, kuri dabar labiausiai praverstų. Klausykitės vidinio balso.

Liūtas
Būsite jautrus, sentimentalus. Jei pasiseks, šiandien galėsite atnaujinti pažintį su dominančiu asmeniu, kuris suteiks pageidaujamų žinių ir intriguojančių emocijų. Galimas įdomus pirkinys.

Mergelė
Šiandien galite truputį pasistūmėti pirmyn verslo srityje. Galbūt kils įdomių ir naudingų idėjų. Tikėtinas romantiškas susižavėjimas arba gerų patarimų galite sulaukti iš įtakingo pažįstamo.

Svarstyklės
Šiandien neblogai susivoksite situacijose, beveik nebus kliūčių susitarti dėl aktualių jums dalykų, deramai sutvarkyti pribrendusius reikalus. Galbūt gausite mielą laišką, žinutę iš neabejingo jums asmens.

Skorpionas
Norėsite ramybės, komforto. Būsite nepatenkintas, jei kiti žmonės pernelyg įkyriai lįs į akis, reikalaus dėmesio. Galima šiokia tokia nauda iš komercinės veiklos, nuomos. Vakare tikėtinas flirtas, dėl kurio rimtai supyks jūsų antroji pusė.

Šaulys
Sudėtingiems darbams diena nepalanki, bet pramogoms – kaip tik. Vilčių gali sukelti romantiškas epizodas, netikėtas dėmesys, pasiūlymas. Beveik be pastangų, šmaikštaujant galima išspręsti vieną keblią problemą.

Ožiaragis
Darbe turėtų sektis gana neblogai (jei jums šiandien tenka dirbti). Tikėtinos preliminarios derybos dėl geresnio darbo, atlygio ar pan. Padaugės romantiško polėkio. Bus smagių žinučių, flirto.

Vandenis
Norėsite aktyviau veikti profesinėje srityje, versle, daryti permainas. Ieškosite galimybės užsidirbti pinigų, parduoti, pakeisti ar įsigyti norimą objektą. Kai kas turėtų pavykti. Išsiaiškinsite susikomplikavusius santykius.

Žuvys
Šiandien būsite linkęs suvokti, pripažinti ir taisyti savo klaidas, keisti save ir savo aplinką. Galbūt pajusite, kad energijos ir galimybių turite daugiau, nei pats manėte. Neskubėkite tikėti greitais aplinkinių pažadais.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}