2010 m. Gegužės 11 d. Antradienis

131 metų diena, 19 metų savaitė.  

Saulė teka 05:23, leidžiasi 21:09. Dienos ilgumas 15:46. Delčia.

Oro temperatūra dieną +13 iki +15, debesuota, lietus. Vėjas rytų, 1-2 m/s. Oro temperatūra naktį +8 iki +10, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. 

Dienos mintis – Dažnai daug greičiau ir naudingiau pačiam prisitaikyti prie kitų, kaip priversti kitus prisitaikyti prie savęs. (Ž. De BRIUJERAS)

Sveikiname – Mamertus, Skirgaudus, Migles, Pilypus.

Dienos horoskopas:

Avinas – darbai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Bus sunku dirbti, net bendrauti. Jeigu turite galimybių atidėti visus darbus kitai dienai, taip ir padarykite.

Jautis – avantiūros turi būti gerai apgalvotos, nors geriau, kad jų nebūtų. Diena netinkama naujiems darbams pradėti, bet užvilkintiems reikalams tvarkyti tinkama. Neskubėkite įsimylėti pirmo sutikto – nepasiduokite vienatvės baimei.

Dvyniai – verta apibendrinti nuveiktus darbus, gautą informaciją ieškant savo veiklos trūkumų ir būdų jiems ištaisyti. Svarbių dalykinių reikalų su užsieniečiais neatidėkite kitai savaitei. Beje, šiomis dienomis išryškės nepatikimi partneriai ir tikrieji priešai.

Vėžys – nemanykite, kad viskas veltui, kad jūsų niekas nevertina. Šiandien svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui ir kolegoms, dalykiniams partneriams.

Liūtas – būtina tvardytis, atsisakyti smulkmeniškumo, kitaip galite susipykti ir su kolega, ar artimaisiais. Pasisaugokite apgaulių per užsieniečius.

Mergelė – gali paaiškėti nemaloni tiesa, tekti suprasti dalyką, kuris buvo ilgai slepiamas… Tik nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų. Nieko nedarykite impulsyviai ar piktuoju ir per jėgą, nepažeiskite įstatymų.

Svarstyklės – teks labai susitelkti, susikaupti, kad pasiektumėte savo tikslą. Todėl patartina imtis tik svarbiausių reikalų. Nepatartina vykti į komandiruotę, tvarkyti reikalų, susijusių su kelione, užsieniečiais.

Skorpionas – gali netikėtai atsiskleisti sena apgaulė ar melas, dėl kurio ryšitės nutraukti santykius su draugu ar asmeniu, kurio jau nebemylite, tačiau vis dar buvote drauge tik iš gailesčio ar įpročio.

Šaulys – laimės nuojauta maišysis su netikrumu, baime. Senos problemos gali atsinaujinti ir tapti kliuviniu. Tik nederėtų pasiduoti panikai, nusileisti nepalankioms aplinkybėms. Svarbesnius reikalus derėtų sutvarkyti ryte iki 11 val.

Ožiaragis – jausitės geriau nei vakar, tad griebkitės to, kas anksčiau nepavyko ar dėl kitokių priežasčių buvo atidėta, tiesa, ne nuo ankstyvo ryto, tik po 11 val. Tuomet pavyks reikalus sutvarkyti gana greitai. Dažniau tikrinkite išgirstą informaciją.

Vandenis – nebūkite patiklūs, neskubinkite įvykių: jūsų atvirumu, noru kuo greičiau gauti kai kas gali ir savanaudiškai pasinaudoti. Tarkitės su specialistais dėl svarbių finansinių, turto reikalų.

Žuvys – netinkamas laikas dideliems užmojams, demonstruoti ambicijas. Tenkinkitės tuo, ką pasiekėte, ir siekite tai išlaikyti. Itin susirūpinkite santykiais namuose, šeimos problemomis.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}