2010 m. Spalio 24 d. Sekmadienis

296 metų diena, 42 metų savaitė.

Saulė teka 08:03, leidžiasi 18:03. Dienos ilgumas 10:00. Pilnatis. 

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +6 iki +8, debesuota, lietus. Vėjas pietvakarių, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +5 iki +7, debesuota, lietus. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Tas kuris siekia keršto, turėtų neužmiršti išsikasti dvi duobes. (Kinų išmintis)

Sveikiname – Antanus, Daugailus, Švitrigailes, Rapolus, Gilbertus.

Šiandien: Jungtinių tautų organizacijos diena

Dienos horoskopas:


Avinas – Palanku imtis neatidėliotinų verslo reikalų. Būsite nusiteikęs įtemptai svarstyti aktualią finansinę, tiekimo, pirkimo-pardavimo, turto problemą. Jei gausite pinigų, neskubėkite išleisti – jų netrukus prireiks nenumatytam reikalui.

Tauras –
Šiandien jūsų širdyje bus daug vietos meilei, kūrybiniam įkvėpimui. Turbūt įvairiais būdais stengsitės atkreipti į save dėmesį, kad galėtumėte realizuoti savo potencialą, išreikšti jausmus. Jei tikslas – pinigai, pavyks tik iš dalies.

Dvyniai –
Galima vidinė sumaištis – nežinosite, ką daryti toliau: kažką radikaliai keisti savo gyvenime ar plaukti pasroviui. Namų ruoša padės atitrūkti nuo tokių minčių. Dar geriau nuo jų išlaisvintų meilės romantika. Leiskite sau atsipalaiduoti.

Vėžys –
Padidės jūsų kūrybinis potencialas, pajusite meninį įkvėpimą. Į bet kokią veiklą ir aplinką stengsitės įnešti naujų spalvų. Galbūt kiek pasikeis požiūris į mylimą asmenį ir vaikus. Norėsis kartu pasportuoti, pažaisti, juos daugiau palepinti.

Liūtas –
Neblogų idėjų gali kilti, jei ruošiatės įsteigti ar modernizuoti įmonę, įsigyti naujus baldus, keisti savo įvaizdį. Ne pro šalį įsiklausyti į meniškos prigimties žmonių rekomendacijas. Turbūt jus domins ir vaikų arba mylimo asmens interesai.

Mergelė –
Kils didelis noras bendrauti, dalintis įspūdžiais, naujienomis. Meilės srityje ims jaustis kylanti temperatūra. Galite vilioti vienu metu kelis priešingos lyties atstovus, skirti pasimatymus. Jūsų troškimai neliks be atsako.

Svarstyklės –
Nusimato derybos ar šiaip finansinis, materialinis galimybių įvertinimas. Galite užmegzti naudingą pažintį, gauti informaciją, kuria sumaniai pasinaudosite. Meilės bei seksualiniai lūkesčiai gali išsipildyti su kaupu.

Skorpionas –
Aktyvi, įvykių kupina diena. Galite sulaukti viliojamų pasiūlymų, komplimentų. Galbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais, žiniasklaida arba su publika. Nusimato intriguojama pažintis.

Šaulys –
Šiandien jūsų pastangos profesijos, verslo srityje neturėtų užgožti visų kitų gyvenimo sričių. Produktyviai padirbėkite iš ryto, o vakarą pasilikite savo malonumui. Beje, ne tik savo, o ir mylimo žmogaus, vaikų.

Ožiaragis –
Būsite entuziastingas ir linkęs bendrauti. Svajosite užmegzti pažintį su originaliu, simpatišku asmeniu, susitikti su senais bičiuliais, bendraminčiais. Nusimato romantiškas nuotykis ar šiaip pramoga su draugais.

Vandenis –
Išgirsite intriguojamų užuominų, pažadų. Tačiau galbūt girdėsite ir matysite tai, ko iš tikrųjų nėra. Ypač stipriai į iliuzijas klampins meilės svajos. Gali būti ir taip, kad pats suvoksite, ką darote, bet klaidinsite ir viliosite į pagundas kitą žmogų.

Žuvys –
Gali nudžiuginti mokslinių tyrimų, publikavimui skirtų darbų geri įvertinimai, reklaminių projektų sėkmė ar pan. Taip pat jus turėtų pasiekti geros naujienos iš toli esančių draugų, pažįstamų.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}