2010 m. Rugpjūčio 23 d. Pirmadienis

235 metų diena, 34 metų savaitė.  

Saulė teka 06:06, leidžiasi 20:36. Dienos ilgumas 14:30. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną nuo +21 iki +23, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +14 iki +16, giedra, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Tiesa mėgsta kritiką, kritikuojama ji tik laimi; melas bijo kritikos, nes per ją daug ką praranda. (D. DIDRO) 

Sveikiname – Pilypus, Rožes, Girmantus, Tautgailes.

Šiandien – Juodojo kaspino diena, Baltijos kelias. 

Dienos horoskopas:

Avinas – nebloga diena įvairioms išvykoms, pasitarimams, deryboms. Tikėtinas komercinis susitarimas, naudinga informacija per reklamą, artimus žmones. Galbūt kils noras aplankyti seną pažįstamą, daryti permainas savo aplinkoje.

Jautis – pasitelksite fantaziją, kad prasimanytumėte pinigų. Galimi vertingi pirkiniai, šeimos ar verslo įmonės biudžeto aptarimas. Palanku dalyvauti viešuose renginiuose, tik venkite nepatikimų žmonių, nepriimkite abejotinų pasiūlymų.

Dvyniai – šiandien jums užteks ir įkvėpimo, ir energijos. Mielai bendrausite su priešinga lytimi ir augančia karta, būsite nusiteikęs pramogauti. Tikėtina, kad gausite pakvietimą į pobūvį, pasimatymą. Rizikuoti finansiniuose reikaluose nepatartina.

Vėžys – būsite aktyvus ir ryžtingai nusiteikęs griebtis susikaupusių darbų, atlikti higienos ir grožio procedūras. Galite gauti gerų patarimų, pasiūlymų iš originalių pašnekovų. Arba kažką įdomaus rasite internete, gausite malonų laišką ar pan.

Liūtas – šis metas palankus ir darbui, ir meilei. Tvarkykite dalykinius reikalus, o jei reikia, kreipkitės dėl įsidarbinimo arba teisinės konsultacijos. Būkite geranoriškesnis savo artimiesiems bei gyvenimo partneriui. Neįžeiskite jų jausmų.

Mergelė – būsite seksualūs, psichologiškai įžvalgūs. Turbūt mėginsite pagerinti savo finansinę padėtį, tvarkysite paskolų, draudimo reikalus. Pasistenkite suartėti su mylimu žmogumi. Pastangos nenueis veltui – patirsite aistringų akimirkų.

Svarstyklės – galite gauti gera lemiančių žinių iš toli arba iš aukštesnės institucijos. Tikriausia sulauksite dėmesio iš pažįstamo, kuris išvykęs į užsienį arba kurį laiką su jumis nebendravo. Būsite neatsparus infekcijoms, tad saugokite sveikatą.

Skorpionas – jausite emocinę įtampą, ypač jei teks nemažai triūsti darbe, užsiimti organizaciniais reikalais. Tikėtini rimti pokalbiai su vadovais, politikais ar pareigūnais. Labai svarbu tęsti tai, ką pradėjote.

Šaulys – kontaktų diena. Palanku organizuoti bendraminčių, bičiulių susiėjimus. Galbūt užmegsite svarbią pažintį arba iš draugų išgirsite kažką intriguojančio. Gali sudominti kažkoks užsiėmimas, renginys. Venkite abejotinų finansinių avantiūrų.

Ožiaragis – galimi įvykiai, kontaktai, kurie sukels iliuzijas arba nerimą. Dėl padidėjusio jūsų organizmo ir nervų sistemos jautrumo nepatartina nei intensyviai bendrauti, nei darbuotis. Reikėtų daugiau intymumo, ramybės. Pravartu užsiimti menine kūryba.

Vandenis – šiandien nemažai nuveikti galite darbe ir namų ūkyje. Būsite linkęs pataikauti savo ir artimų žmonių užgaidoms. Pravartu pasidalinti mintimis su mylimuoju, atskleisti savo svajones. Gali pasitvirtinti kažkokia jūsų nuojauta.

Žuvys – nebloga diena nekilnojamojo turto reikalams tvarkyti, prekybai, stambiems pirkiniams, deryboms dėl komercinių sutarčių. Jums kils ypatingų emocinių troškimų, kurie iš dalies gali išsipildyti. Yra tikimybė, kad kažką nustebinsite, sužavėsite.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}