Romantiškiausias pasaulio vyras?

Balsas.lt

Šiaurės Velse gyvenantis 87 metų vyras jau 60 metų  kiekvieną dieną pradžiugina žmoną ant jos lovos krašto padėdamas šviežiai nuskintą rožę. Be to, Tomas Shoveltonas kiekvieną rytą pabudęs ir prieš eindamas miegoti pabučiuoja savo 83 metų žmoną  Joaną, rašo „Daily Mail”. Neseniai pora paminėjo savo deimantines vestuves.

 

Ponia Shovelton sakė: „Aš vis dar kiekvieną dieną ant savo lovos krašto randu rožę, ir kievieną kartą iš ryto ir vakare vyras man padovanoja bučinį. Visą tą laiką mes gyvenome ir dirbome kartu ir žinome, kaip svarbu mokėti duoti ir imti. Kartu mes praleidome 60 laimingų metų.. Nieko nenorėčiau keisti savo gyvenime”.

 

Tomas Shoveltonas tiki, kad jeigu poros atsisakytų savanaudiškumo ir dažniau stengtųsi nudžiuginti savo antrąją pusę, skyrybos būtų retenybė. „Kiekvienas turėtų tai daryti”, – sako vyras.

 

Romantiškoji pora susipažino bare per 1946 metų sutikimo vakarėlį. Jie iš karto išsikalbėjo, kad turi bendrą aistrą – sodininkystę ir ilgą laiką ne tik gyveno, bet ir dirbo kartu – pardavinėjo savo užaugintas sodo gėrybes turguje.

 

Pora susilaukė penkių vaikų -Susan, Tony, Mark ir dvynukų Jayne ir Paulo, jie taip pat turi krūvą anūkų ir vieną proanūkį.