Knygynų tinklas „Pegasas“ rekomenduoja Dianos Gabaldon knygą „Svetimšalė: meilės labirinte, trečia knyga“

Diana Gabaldon knygoje „Svetimšalė. Meilės labirinte“ vėl sutinkame mums pažįstamus herojus – įsimylėjėlius Klerę Randal ir Džeimį Freizerį.

Romane „Svetimšalė. Lemtingas susitikimas“ prasidėjusi Klerės ir Džeimio meilės istorija tęsiasi…

1968-aisiais Klerė Randal kartu su dvidešimtmete dukterimi Briana atvyksta į Invernesą Škotijoje. Prieš dvidešimt dvejus metus Klerė čia jau viešėjo – su vyru Frenku šiame krašte leido antrąjį medaus mėnesį.

Tąkart Druidų akmenų rate žengusi pro suskilusį akmenį, ji pateko į XVIII amžių, kur sutiko Džeimį Freizerį ir jį pamilo. Su žavingu vyriškiu praleidusi kelerius aistros ir nuotykių kupinus metus, Klerė vėl grįžo į XX amžių, pas pirmąjį vyrą Frenką.

 

Dabar Frenkas jau miręs, o Klerei be galo rūpi sužinoti, kas nutiko jos antrajai gyvenimo meilei. Moteris taip pat svarsto, kaip atskleisti dukrai ilgai slėptą tiesą apie tikrąjį jos tėvą.

 

Tikėdamasi rasti atsakymus į jai rūpimus klausimus Klerė mintimis sugrįžta į praeitį, į intrigų kupiną Paryžiaus dvarą, kuriame teko kovoti už mylimo vyro ir dukrytės gyvybes…

 

Diana Gabaldon romanas „Svetimšalė. Meilės labirinte“, kaip ir ankstesnės šios serijos knygos, kupinas išbandymų, aistros ir nuotykių, kurie šįkart laukia ir Klerės dukters Brianos.

 

{pegasas2}