10 būdų, kaip nebrangiai atnaujinti virtuvę

Naujai įrengti virtuvę – brangus malonumas, tačiau atnaujinimas kainuos nedaug. Be to, jums nereikės samdyti darbininkų. Nedidelius pakeitimus lengvai padarysite patys, o pabodusi virtuvė sužibės naujomis spalvomis.

Atnaujinkite savo spinteles. Dažniausiai spintelių atnaujinimui užtenka kelių paprastų priemonių – švitrinio popieriaus, lako arba dažų. Tiesiog nušveiskite purvinus paviršius ir atnaujinkite juos laku arba dažais.

 

Atnaujinkite sienas. Šviežius dažų sluoksnis daro stebuklus. Jei norite neįprastų sienų, naudokite modernias ir nebrangias technikas: tekstūrinį dažymą, sienų lipdukus, gipsines detales ar juodus mokyklinės lentos dažus, kurie leis ant sienos receptus rašyti kreida.

 

Medžio apdaila. Medžio apdaila moderniame interjere labai madinga. Ją drąsiai galima naudoti ir virtuvėje – ilgaamžiška ir gražu.

 

Pakeiskite stalviršius. Jūsų virtuvės baldai dar geros būklės? O kaip stalviršiai? Pakeiskite juos ir virtuvė atsinaujins akimirksniu.

 

Pakabinkite ryškias užuolaidas. Norite spalvų? Vietoje pabodusių baltų užuolaidų kabinkite ryškių spalvų ar margų raštų užuolaidas.

 

Pakeiskite rankenėles. Tai pats lengviausias būdas atnaujinti virtuvę. Išsirinkite jums labiausiai patinkančias rankenėles. Rankenėlė tvirtinama dviem varžtais, todėl jas pakeisti gali net vaikai.

 

Pakeiskite spintelių dureles. Jei nenorite keisti visų baldų, pamėginkite pakeisti tik spintelių dureles. Atrodys, kad baldai nauji, o iš ties sutaupysite pinigų.

 

Buitinė technika. Pavargote nuo senos buitinės technikos spalvų? Gal būt pats laikas įsigyti naujos buitinės technikos? Taip pat reikia nepamiršti, kad šiuolaikinės buitinės technikos priekinės plastikinės ir metalinės dalys nesunkiai pakeičiamos. Aplankykite savo buitinės technikos gamintojo internetinį puslapį ir jūs tuo įsitikinsite.

 

Naujos grindys. Šiais laikais grindis pakeisti nesunku. Laminuotą dangą virtuvėje sudėsite per vieną dieną.

 

Akcentai. Virtuvė puiki vieta demonstruoti kolekcijas ir visai nesvarbu, ką kolekcionuojate.

 

{alfa2}