Sveikinimai Mažeikių rajono savivaldybės merui

Balandžio 19 d. Mažeikių rajono savivaldybės meras Antanas Tenys sulaukė sveikinimų iš Lietuvos Respublikos Seimo pirmininko pavaduotojo, Kovo 11–osios Nepriklausomybės Akto signataro Česlovo Juršėno ir Rusijos Federacijos Generalinio konsulo Klaipėdoje Anatolij Krotkov.

„Nuoširdžiai sveikinu ir kartu džiaugiuosi tapus Mažeikių rajono savivaldybės meru. Tikiu, kad Jūsų ilgametė savivaldybininko patirtis, taip pat darbštumas ir sumanumas padės Jūsų kraštui pagaliau išsivaduoti iš probleminės teritorijos gniaužtų.

 

Iš visos širdies linkiu, kad Tamstos profesionaliai vadovaujama Mažeikių rajono savivaldybė išnaudotų visas galimybes gražinant, tausojant ir praturtinant savo aplinką.

 

Nuoseklus ir nuoširdus darbas visuomet duoda rezultatų, tad sėkmės, ryžto ir naujų idėjų!“ – rašoma Česlovo Juršėno sveikinime.

 

Generalinis konsulas Anatolij Krotkov išreiškė viltį, kad bus plėtojamas bendradarbiavimas tarp Mažeikių rajono savivaldybės ir Rusijos Federacijos Generalinio konsulato Klaipėdoje.

 

„Linkiu Jums sėkmės šiame atsakingame poste, taip pat puikios sveikatos, laimės ir gerovės Jums ir Jūsų artimiesiems“, – rašoma sveikinime.

 

Mažeikių rajono savivaldybė, ryšių su visuomene skyrius

 

{parasas}