Erotinis horoskopas

Avinas

Nepailstantys eksperimentuotojai. Beveik kiekvieną kartą mėgstantys pamėginti ką nors naujo sekse. Todėl jie gali ryžtis meilei … trise. Vis dėlto avinai širdyje yra egoistai ir pavyduoliai, todėl dauguma iš jų grįžta prie monogamiškų santykių. Beje, moterys avinai gerokai laimingesnės už to paties zodiako ženklo vyrus, nes sekse jos leidžia sau viską, apie ką svajoja.

Jautis

Visada laukia susitikimo su savo idealu. Sekse – tradiciški ir konservatyvūs, todėl “trijų ir daugiau širdžių sąjunga” jiems – nepriimtina. Šiuo atveju egoistiški instinktai yra sveikintini, nes tauras niekada nesidalina savo partneriu.

 

Dvyniai

Labai mėgstantys būti laisvi ir nevienareikšmiai, nors dauguma jų įsitikinę, kad sekso svarbumas žmogaus gyvenime – perdėtas. Nežiūrint to, jie pirmi gali pasiūlyti savo partneriui netradicinį sekso būdą, norėdami išvengti nuobodulio ir rutinos. Paprastai bet kokie draugiški santykiai su dvyniais baigiasi seksualiniu suartėjimu.

 

Vėžys

Orientuoti į tvirtą šeimą, bet kadangi seksas jiems – vienas svarbiausių gyvenimo malonumų šaltinis, jie gali leisti sau ryšius ir “į kairę”. Kuo vyresnis Vėžys, tuo labiau paslaptingesni tampa jo instinktai ir seksualinės fantazijos. Tai paaiškinama padidėjusiu jausmingumu ir noru visiškai susilieti su savo partneriu.

 

Liūtas

Labai mėgsta striptizą, o seksas jiems – visada mažas spektaklis. Vis dėlto vyro Liūto išorinis neprieinamumas dažnai persipina su romantiškumu, o moters Liūtės aistra – su praktiškumu.

 

Mergelė

Apskritai gali apsieiti be partnerio, o netradicinių sekso būdų Mergelė gali imtis tik neapykantos ar keršto vedama turimo partnerio atžvilgiu. Be to, Mergelei būdinga abejoti savo seksualumu, todėl, jos nelinkusios rizikuoti, abejoja savo jėgomis, nepasitiki galimais sekso partneriais ir vengia naujovių.

 

Svarstyklės

Sekse – estetai, trokštantys naujovių ir neįprastų eksperimentų, kurie leistų atsiskleisti dar nepatirtam ir užtikrintam dalykui. Beje, jos nepaprastai laikosi saugumo priemonių sekse visomis jo prasmėmis: dėl venerinių ligų, nepageidaujamo nėštumo ir pan. Be to, rūpestingi meilėje ir tarpusavio santykiuose. Svarstyklės vyrus ypač jaudina moterys, intymaus bendravimo metu demonstruojančios apatinį trikotažą.

 

Skorpionas

Sekse leidžia sau viską. Taip pat, kaip ir Avinas, skorpionai linkę eksperimentuoti. Be to, pastarojo ženklo vyrai labiau ramūs ir išlaikyti savo seksualinėse aistrose ir pomėgiuose nei įprasta manyti. Tuo tarpu moterys skorpionės – beveik nežino sekso ribų. Kartais susidaro įspūdis, kad jos visą laiką nori sekso ir pačiais įvairiausiais būdais.

 

Šaulys

Taip pat nori viską išmėginti sekse. Nors po vieną kartą. Neveltui Šaulio simbolis – kentaurai. Šauliai dievina orgijas. Grupinis seksas suteikia jiems įkvėpimo ir papildomos energijos. Jie apskritai gali gyventi grupinį vedybinį gyvenimą arba smagintis „karštoje” kompanijoje kur nors prie jūros ar užmiestyje.

 

Ožiaragis

Paprastai tvirčiau ir saugiau ožiaragiai jaučiasi monogamiškuose santykiuose. Jie ganėtinai pavydūs ir reiklūs ne tik sau, bet ir kitiems. Sekse jie – kantrūs ir darbštūs. Moteris Ožiaragė – stipri būtybė, tarsi vyro pradžia, nors ji patiria potraukį ir susižavėjimą… moterimis. Tačiau didelis klaustukas, kad ji galėtų ryžtis įgyvendinti tokį žingsnį. Kitaip tariant, nusižengti visuomenės priimtoms moralės normoms. Tuo tarpu vyrų ožiaragių – mažiausiai išreikštas potraukis tos pačios lyties atstovams nei kitų Zodiako ženklo vyrų. Todėl dauguma ožiaragių – heteroseksualūs vyrai.

 

Vandenis

Vandeniai vyrai ir vandenės moterys labai stipriai skiriasi vieni nuo kitų ne tik požiūriais į seksą, bet apskritai į jo realizavimo būdus. Pavyzdžiui, vyrams norisi sekso kuo daugiau ir įvairaus, o vandenėms – mažiau ir kuo paprastesnio. Todėl, kad šio ženklo moterų išlaikytas ir išmintingas požiūris į gyvenimą prieštarauja eksperimentų siekiams, o vyrai mėgaujasi vis naujomis moterimis ir nuotykių ieškojimu.

 

Žuvys

Joms jausmingumas duotas nuo gimimo. Todėl tikėtina, kad tiek vyrams, tiek moterims būdingas pakankamai didelis skaičius atsitiktinių lytinių partnerių, kuriuos jie sutinka per visą savo gyvenimą. Be to, žuvys linkusios į biseksualumą, todėl gana dažnai jaučiasi komfortiškiau bendraudami su tos pačios lyties atstovais.

 

{balsas2}