2010 m. Birželio 09 d. Trečiadienis

160 metų diena, 23 metų savaitė.  

Saulė teka 04:44, leidžiasi 21:52. Dienos ilgumas 17:08. Delčia.

Oro temperatūra dieną +18 iki +20, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį +12 iki +14, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietryčių, 2-4 m/s. 

Dienos mintis – Ir medžių lapai kasmet keičiasi, ir atgyvenę savo amžių žodžiai užleidžia vietą naujiems. (HORACIJUS) 

Sveikiname – Efremus, Felicijonus, Gintus, Gintes, Felicijus, Vitalijas.

Dienos horoskopas:

Avinas – nuotaiką skaidrins susitikimai su bendraminčiais ir šiaip su žmonėmis, kurie toleruoja, priima jūsų keistenybes, pomėgius. Vieni kitus kažkuo praturtinsite. Net kritika bus savotiškai intriguojanti. To, kas žeidžia, sugebėsite „negirdėti”.

Jautis – diena nebus tokia maloni, kaip tikitės. Staiga galite pasijusti pervargę, išsieikvoję. Namų atmosfera bus atpalaiduojanti tik tuo atveju, jei sėkmingai užbaigėte neatidėliotinus darbus, neįskaudinote artimųjų, o jūsų sąžinė rami.

Dvyniai – tikėtina sėkmė pasirodymuose, sporte, intriguojantys romantiški pasiūlymai, provokuojančios situacijos. Leisdamiesi į meilės nuotykius pagalvokite apie pasekmes, kad užsimiršę nenueitumėte per toli. Į agresiją linkusiems Dvyniams krizė sąmonėje tęsis: Merkurijus vis dar tebėra Marso kvadratūroje.

Vėžys – pasistenkite išlikti sveiki ir žvalūs. Tuomet galėsite nuveikti tai, ką planavote. Nepatartina eksperimentuoti su dietomis, ragauti neįprastų patiekalų bei gėrimų. Neverta keisti ir įvaizdžio, šukuosenos. Šiandien tuo nesidžiaugtumėte.

Liūtas – nemanykite, kad artimiausi žmonės jus supranta blogiau už mažai pažįstamus. Neabsoliutinkite savo norų bei išvadų, stenkitės būti tolerantiški, supratingi. Tai padės atkurti darną asmeniniuose santykiuose ir puikiai praleisti laiką.

Mergelė – diena bus gana problemiška, jei daug tikitės iš partnerio arba esate nuo jo finansiškai priklausomas. Vertėtų itin apdairiai elgtis su pinigais, nuosavybe. Skolindami pinigus, vertingus daiktus protingai apsidrauskite.

Svarstyklės – šiandien dairysitės ko nors nekasdieniško, bėgsite nuo rutinos. Galima kelionė į kurortą, pramogų renginį, varžybas, pobūvį. O galbūt jus sudomins kultūrinė veikla, sugalvosite atnaujinti seną pomėgį, toliau plėsti akiratį.

Skorpionas – nekaip jausitės, jei pasirodys, kad kažkokios jūsų pastangos nuėjo niekais. Kita vertus, gali atsirasti darbų, kurių visiškai nenorėsite imtis, bet išsisukti bus beveik neįmanoma. Jei nesitikite per didelės apčiuopiamos naudos, nusivilti neteks.

Šaulys – galite tikėtis neįprastų kontaktų, susitikimų. Galbūt įsitrauksite į kokią nors bendraminčių grupę, vyksite į masinį renginį. Galite gauti neįprastą pasiūlymą arba priimti gana netikėtą sprendimą.

Ožiaragis – šiandien galite ramiai sau atsidėti meditacijoms, svajonėms ir muzikai, menui – vis tiek nieko praktiško iki galo nuveikti nepavyks. Dar geriau, jei tai suderinsite su poilsiu gamtoje. Venkite finansinių avantiūrų, nepasikliaukite aferistais.

Vandenis – diena pažers šūsnį emocijų, tarp jų bus ir labai malonių. Jums turėtų sektis tose srityse, kur reikalingas subtilus skonis, išradingumas, kūrybiškas požiūris. Tačiau jūsų organizmas itin reikalaus poilsio, komforto.

Žuvys – jums rūpės reikalai, kurie duoda arba atima nemažai pinigų. Galite vykti apsipirkti arba ieškosite būdų, kaip geriau ką nors parduoti, išnuomoti ir pan. Nepersistenkite išlaidaudami, ypač vaikų, partnerio labui – galite neįtikti.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}