„Aistrų pakrantėje“ liko abi mažeikiškės

Antradienio vakarą „Aistrų pakrantėje“ į išlikimo kovą stojo dvi mažeikiškės ir populiarios grupės „Studentės“ narė Kristina. Jau laidos pradžioje buvo užsiminta apie tvyrančią įtampą ir aršią konkurenciją tarp dalyvių. Kadangi atėjo tas lemtingas vakaras, kai iš šios komandos privalėjo pasitraukti viena dalyvė, profesionalus šokėjas Tadas visas merginas turėjo paruošti aistringam vakaro šokiui.

Pirmoji treniruotę pradėjo mažeikiškė Ernesta, kuri savo anketoje užtikrino, kad ką jau ką, bet šokti ji tikrai mokanti, tačiau treniruotės pabaigoje, žavingajai Ernestai teko išgirsti ne tokius malonius partnerio žodžius, kokių ji tikėjosi. Tadas merginai pasakė, kad ji nešoka taip gerai, kaip ji pati sakė, – o dar blogiau, nes visos kitos šiame projekte dalyvaujančios merginos ko gero šoka žymiai geriau. Išgirdusi tokią nemalonią repliką ir Tado nuomonę apie jos sugebėjimą gerai šokti, Ernesta nusivylė. Tačiau treniruočių metu išsakytos pastabos, nenuėjo veltui – per vakaro pasirodymą mergina sušoko geriausiai.

 

O štai Agneta, ir toliau demonstruoja savo išpuikimą. Į treniruotę mažeikiškė atėjo su bateliais, su kuriais vos galėjo pastovėti, o šokti tuo labiau. Tai neliko nepastebėta ir šokio partnerio Tado, kuris merginai liepė įsigyti naujus batelius, kadangi su šiais ji tikrai nešoks. Apsisvaidę keliomis replikomis, tiek Tadas, tiek Agneta, vis dėlto treniruotę baigė, nors vaikinas neištvėręs Agnetę pavadino „pyfa“ iš Mažeikių.

 

Deja, vakaras Agnetai nebuvo toks garas kaip Ernestai. Mergina buvo įvertinta blogiausiai ir didžiausia grėsme palikti nuotaikingą vasaros projektą, iškilo būtent jai. 

 

Išlaikymas kuo didesnę intrigą ir įtampą tarp merginų, profesionalus šokėjas Tadas savo pasirinkimą tepranešė tik kitos dienos rytą. Tačiau ir čia nebuvo apsieita be intrigų. Pradžioje pasakęs, kad norėtų, jog šį projektą paliktų visos trys merginos, vėliau vaikinas pareiškė, kad neva namo turėtų vykti Kristina, bet čia pat persigalvojo ir liepė merginai sėsti į savo vietą.

 

Nemalonus jausmas aplankė abi mažeikiškes, nes tik viena iš jų galėjo likti projekte. Kai abi merginos stovėjo priešais savo „budelį“, Agneta išgirdo, kad nepaisant jos išdidimo bei aikštingumo, jis norėtų, kad ji liktų šiame projekte ir atsiskleistų kiek įmanoma daugiau. 

 

Likusi viena Ernesta suprato, kad jos pasirodymas jau baigtas, tačiau Tadas iškrėtė dar vieną pokštą. Pareiškęs, kad praėjusį vakarą pasirodžiusi geriausiai, Ernesta privalo paimti bilietą ir jį perduoti Kristinai, kuri vis dėlto privalo palikti šį projektą. Apstulbusi nuo tokios naujienos, Ernesta atrodė išsigandusi ir sumišusi, tačiau kai Tadas dar kartą pakartojo, jog ji lieka projekte, merginą užplūdo džiaugsmo banga.

 

Taigi, projekte liko abi mažeikiškės, kurios jau šįvakar kausis dėl išlikimo. Nepamirškite įsijungti TV3 kanalą 21 val., ir savo akimis pamatyti, kokie nauji iššūkiai laukia merginų, kodėl Ernesta atrodys nusiminusi ir supykusi, o Agneta nustos pasakoti apie save? O svarbiausia, kas paliks projektą – „Mis Mažeikiai 2009“ ar Agneta?

 

{parasas}