Joninių bulvės

Jums reikės:

7 vienodo dydžio bulvių;

400 g mėsos faršo;

1 svogūno;

1 kiaušinio;

2 skiltelių česnako;

2 šaukštų džiūvėsėlių;

2 šaukštų susmulkintų žalumynų;

druskos, pipirų, universalaus prieskonių mišinio.

 

Gaminimas

 

Nuskusti bulves, perpjauti per pusę ir išskobti vidų. Mėsos faršą sumaišyti su susmulkintu svogūnu, česnaku, džiūvėsėliais, žalumynais, prieskoniais ir kiaušiniu.

 

Įdarą gerai išmaišyti ir prikimšti juo bulvių puseles. Taip paruoštas bulves (kiekvieną atskirai) įvynioti į foliją ir kepti ant grotelių apie 40 min. (galima ir orkaitėje). Patiekti karštas toje pačioje folijoje, kurioje kepė.

 

Skanaus!

 

{parasas}