7 požymiai, kurie parodo, jog mergina flirtuoja

Štai keletas patarimų tiems vyrukams, kurie nesupranta, kada mergina siunčia jiems seksualinius signalus, o kada tai tiesiog draugiški gestai. Ne paslaptis, kad dauguma vyrų, pabendravę su patrauklia mergina, sutrinka: „Ji buvo su manimi tik mandagi ir maloni ar flirtavo?“

Kai vyrai gauna įvairių signalų ir nesugeba jų atpažinti, jiems tampa sunku suprasti, kas vyksta. Yra keli pagrindiniai flirto signalai, kurie pasufleruos, kada mergina tikrai susidomėjo.

1. Ji „šaudo“ akelėmis

Jei pastebėsi netikėtai jos mestą žvilgsnį į tave, o po to pamatysi, kaip ji staiga nuleidžia akeles žemyn, tai nėra jokių abejonių Taip „šaudydama“ ji nori artimiau su tavimi pabendrauti.

2. Ji žiūri tiesiai į tave

Iki tol, kol tu prieisi prie merginos, ji gali tiesiai žiūrėti į tave ir sulaikyti žvilgsnį. Gal net tau šypsotis.


3. Ji daro atvirus gestus tavo atžvilgiu

Тu pastebėsi tai, kai prieisi prie jos ir pradėsi kalbėti. Kūno kalba gali daug ką pasakyti. Jos rankos bus sudėtos delnais į viršų, o akys vis kryps į tavo pusę.


4. Ji daro viską, kad tik gerai atrodytų tavo akyse

Jei mergina  pastebės tavo susidomėjimą, ir, jei pati ims tavimi domėtis, tai ji darys viską, kad tik atrodytų geriau. Ji gali taisytis plaukus ar makiažą, taip pat drabužius. Paprastai tai daroma nesąmoningai, bet tai – išskirtinis ženklas, kad ji flirtuoja su tavimi ir nori patikti tau.


5. Ji prisėda arčiau tavęs

Kai pokalbio metu ji stovi ar sėdi labai arti tavęs, tai yra atviras signalas, jog ji – flirtuoja,. Ji net gali prislopinti balsą, kad tu atsisėstum arčiau, ir kad aplinka taptu intymesne.

6. Ji perbraukia pirštais per savo plaukus

Arba pokalbio metu „netyčia“ prisiliečia prie tavo rankos plaštakos, piršto ar net kaklo. Tai – ryškus ženklas, kad ji tave „kabina“.

7. Jos žvilgsnis klaidžioja po tavo veidą

Bene pagrindinis ir pats teisingiausias flirto signalas – tai jos žvilgsnis, slenkantis nuo akių į lūpas ir atvirkščiai. Tai – ganėtinai klasikinis flirto būdas, kurio jokiu būdu nereikėtų ignoruoti. Jei tu tai pastebėsi, gali būti tikras, kad ji norėtų pabučiuoti tave.

 

Neabejojame, kad ilgainiui  išmoksite atpažinti tuos ir kitus signalus, kuriuos siunčia merginos, kai šios susidomi jumis. O suprasdami šituos ženklus galėsite nieko nelaukiant pereiti į puolimą.

 

{balsas2}