Penki dizainerio patarimai stilingam vyrui

Dizaineris Patrickas Grantas, dirbantis su mados namais „Savile Row’s Norton & Sons“, šiais metais pripažintas geriausiu vyriškos mados dizaineriu.

Dizaineris, kuris pasauliui įrodė, kaip puikiai dera nerūpestinga vyro barzda su klasikiniu griežtu kostiumu, atskleidė penkias vyrų stiliaus taisykles, kurios provincijos Jurgį pavers stilingu didmiesčio medžiotoju.

Paprastumas gelbsti. Siekiant rasti labiausiai tinkančius drabužius, reikia išbandyti nemažai stilių ir derinių. Tad geriausias patarimas – matuotis ir dar kartą matuotis net nepatinkančius drabužius.

 

Kad atrastumėte labiausiai tinkančias spalvas ir kirpimus, reikia išbandyti skirtingų stilių, laikmečių drabužius. Nepamirškite vintažinio stiliaus ir šešiasdešimtųjų madų. Jos puikiai tinka stilingiems vyrams.

 

Rinkitės tinkamus džinsus. Daug dėmesio skirkite džinsų kirpimui. Jie turi derėti prie jūsų batų, nes derinti batus prie nusipirktų džinsų kur kas sunkiau. Turėkite bent kelias poras batų: vasarinius pastelinius, rudeninius kiek grubesnius, šventinius juodus ir laisvalaikio batus.

 

Nesivaikykite madų, o rinkitės tai, kad jums tinka labiausiai, net jei tai bus berniukiški britiško stiliaus šortai su petnešomis. Jei tai jūsų stilius – jūs atrodysite stilingai ir išskirtinai.

 

Derink spalvas. Nenešiok daugiau nei vienos ar dviejų spalvų drabužių. Nuosekliai rinkis drabužių stilių. Prie pastelinių ar tamsių drabužių gali pasirinkti ryškią detalę, puikiai atrodysi su gėle atlape.

 

Itališkas stilius užleidžia vietą britiškajam. Pats laikas seksualaus metroseksualo stilių pakeisti maištingu keistuoliu, Peacock revoliucionieriumi. Grįžta griežtumas ir aštrumas. Nors kostiumus ant podiumų jau keitė „casual“ stiliaus drabužiai, laikas vėl kasdien rinktis tiesų švarką ir marškinius.

 

{alfa2}