5 priežastys, kodėl verta apsilankyti pirtyje

Pirtis – ne tik puikus laiko praleidimas gerų draugų būryje, bet ir nauda Jūsų organizmui. Abejojate tuo? Tučtuojau Jums tai įrodysime!

Taigi, apsilankyti pirtyje verta, jei:

Norite atverti poras, pašalinti mirusias odos ląsteles ir sutraukti nešvarumus. Po pirties pajusite neapsakomą lengvumą.

 

Reikia pakaitinti kauliukus. Taip taip, pirtis – puikus vaistas nuo radikulito ir osteoparozės. Žinoma, jei sergate vienokiomis ar kitokiomis ligomis, būtinai turėtumėte pasitarti su gydytoju, mat sergant artritu, pirtis gali būti pavojinga.

 

Jus kankina suragėjusi oda. Būtent pirtis yra ta vieta, kurioje ne tik poros atsiveria, bet ir pašalinamas suragėjęs odos sluoksnis.

 

Norite sulieknėti. Dėl aukštos temperatūros pirtyje, pagreitėja kraujo apytaka, todėl nejučiomis ima tirpti nereikalingi riebaliukai. Taip pat, dažni apsilankymai pirtyje leis atsikratyti įkyrėjusios celiulito. Tiesa, turėtumėte žinoti, jog turite gerti kuo daugiau vandens.

 

Norite atsikratyti nuovargio. Po įtemptos darbo savaitės, po ilgo sėdimo darbo ar triukšmingos dienos, praleiskite laiką pirtyje ir Jūs pajusite, kaip valosi ne tik Jūsų kūnas, bet ir siela. Užplūdusi ramybė ir entuziazmas po pirties, suteiks Jums įkvėpimo ir noro dirbti toliau.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}