Į madą grįžta Мarilyn Monroe liemenėlės

Alfa.lt

 Didžiojoje Britanijoje neseniai pradėtos gaminti smailiais galiukais liemenėlės, kurios buvo itin populiarios 1950 metais, nes jas labai mėgo nešioti Holivudo žvaigždės Мarilyn Monroe ir Jane Rassell. Tačiau niekas nesitikėjo, kad šis drabužėlis susilauks didelės paklausos, rašoma portale Thelondonpaper.com.
Pranešama, kad šiais metais liemenėlių su smailiais galiukais šalyje buvo parduota trečdaliu daugiau nei praėjusiais metais.

 

O vienoje interneto parduotuvėje kiekvieną savaitę pardavimas išauga 10 proc.

„Pardavimo skaičius liudija, kad moterys daugiau nebenori slėpti savo krūtų, priešingai: ėmė didžiuotis jomis, todėl tokio modelio liemenėlės vėl tapo madingos, – sakė prekybos tinklo „John Lewis“ apatinio trikotažo skyriaus vadovė Helen Spenser. – Liemenėlių galiukuose naudojami 48 technologiniai komponentai, padedantys sukurti 1950 metų stilių. Todėl merginoms belieka pasipuošti juodu trumpu sijonėliu, permatoma palaidine, aukštakulniais ir jos bus panašios į Marilyn Monroe.“

 

Turbūt ne vienas dar prisimena, kad prieš daugelį metų su tokio modelio liemenėle scenoje pasirodydavo popkaralienė Madonna, kuri ir buvo pagrindinis drabužis jos gastrolių ture „Blonde Ambition“ 1980 metų pabaigoje.