2010 m. Gegužės 21 d. Penktadienis

141 metų diena, 20 metų savaitė.  

Saulė teka 05:05, leidžiasi 21:26. Dienos ilgumas 16:21. Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną +22 iki +24, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas rytų, 1-2 m/s. Oro temperatūra naktį +11 iki +13, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Vaiko mokymo tikslas yra išugdyti jo sugebėjimą toliau lavintis be mokytojo pagalbos. (E. G. CHABARDAS) 

Sveikiname – Teobaldus, Vaidivučius, Vydminas, Valentus, Aldus, Vaidevučius.

Dienos horoskopas:

Avinas – aiškumo ir geros nuotaikos stigs, tad jūsų sprendimai gali tapti trumparegiški, ypač mylimo žmogaus atžvilgiu. Aplinkybės gali įtraukti į svetimas problemas. Padėkite kitiems, jei jūsų prašys, tiesa, dėl to neturi nukentėti jūsų artimieji, kaip ir dalykiniai interesai.

Jautis – pasikliaukite savo praktika, vidine nuojauta, tuomet rasite gerą išeitį. Patartina netvarkyti reikalų, kurie susiję su dideliu turtu. Būkite tolerantiškesni tėvų ir visuomenės nuomonei.

Dvyniai – tinka užsiimti profesinėmis problemomis, ypač jei jos susijusios su kolektyvu. Tik venkite nesusipratimų su vadovu. Jei tikitės deramo supratimo iš artimųjų – patys būkite jiems atidesni, meilesni.

Vėžys – neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos, tačiau jūs rasite žmonių, galinčių pagelbėti, patarpininkauti. Galite nukentėti per neatsakingus patarėjus, kvailus draugus.

Liūtas – vargu ar pavyks atsiriboti nuo pasaulio, nors sieksite ramybės, vienatvės. Mažiau dėmesio kreipkite į provokacijas: vargu ar jūsų reakcija bus adekvati. Beje, nesistenkite kitiems įtikti, kad ir kaip gerai viską atliksite, atsiras nepatenkintų.

Mergelė – puiki diena, daug energijos, ryžto. Apie jus bursis žmonės, siekiantys tų pačių dalykų, – tapsite jų lyderiais. Rizikuokite, jei jus remia draugai, šeima.

Svarstyklės – nekurkite finansinių planų, neįsipareigokite materialiai, nesivelkite į avantiūras dėl pinigų ar mylimo žmogaus kaprizų.

Skorpionas – neskubėkite daryti išvadų, garsiai skelbti savo nuomonės: jūsų laukia netikėtumai, naujienos. Stebėkite aplinkinių reakciją, venkite ginčų, taip pat didelių išlaidų. Nebūkite patiklūs: lengvabūdiški ar pernelyg savimi pasitikintys asmenys gali jus suklaidinti.

Šaulys – ne itin maloni diena. Nesiimkite svarbių darbų: dėl įvairių priežasčių jūsų planai gali suirti. Mažiau pasikliaukite partneriais. Daugiau dėmesio skirkite namų reikalams, šeimai. Saugokite sveikatą ir gerą nuotaiką.

Ožiaragis – keliate simpatijas, skatinate pasitikėjimą – tai padės įgyti sąjungininkų darbe ar, kitiems padedant, išspręsti šeimos problemą. Tiesa, nereikėtų laukti ugningo mylimo žmogaus asistavimo, tai – santūrumo meilėje metas.

Vandenis – viską darykite atidžiai, nepervertinkite savo galimybių. Būkite pagarbesni bendradarbių, savo vaikų nuomonei. Likite atidesni skaičiuodami, rašydami.

Žuvys – veiklos aplinkybes, santykius šeimoje būsite linkę dramatizuoti, perdėti. Kraštutinumų reikėtų vengti – nesiruoškite labai blogiems dalykams, tačiau sėkmės kol kas laukti irgi tuščia. Korektiškiau bendraukite su kolegomis, klientais: galite sukelti nepasitenkinimą.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}