2009 m. balandžio 21 d. antradienis

110 metų diena, 17 metų savaitė.

Saulė teka 06:02, leidžiasi 20:34. Dienos ilgumas 14:32. Oro temperatūra dieną nuo +11 iki +13, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 0-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki -2, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 0-2 m/s.  

Dienos patarimas – Niekas neneigia: tiesa gyvenime nugali, tik mums neužtenka gyvenimo. (V. Reimeris)

Dienos prietaras – Jei norite kad koks žmogus dažnai lankytusi pas jus, ir nenorite jo prarasti, tada kai jis bus pas jus ir išeis namo: paimkite šluotą ir šluokite nuo laukujų durų link kambario (tarsi šluotumėt išėjusiojo pėdsakus atgal į kambarį). O jeigu kokio žmogaus nemėgstate ir nenorite, kad jis pas jus sugrįžtų, tai jam išėjus reikia daryti atvirkščiai, t.y. šluoti laukujų durų link.

Sveikiname – Milgedas, Skalves, Anzelmas, Amalijas.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.28 3,42 2.94 1,52
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,24 2.90

1,50

 

Dienos vaizdelis.

 

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)
Šiandien nekaip jausitės. Būtų geriau, kad neapsikrautumėte darbais, vengtumėte masinių renginių, pasirodymų viešumoje, diskusijų. Netikėkite viskuo, ką išgirsite, ir neskleiskite nepagrįstų gandų. Galbūt kažkur vyksite gydymosi tikslu.

Jautis (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Teks pakovoti už savo principus, įsitikinimus, negrąžintas skolas, gal net įrodinėti savo kompetenciją. Neįsivelkite į apkalbas, abejotinas finansines avantiūras. Nepirškite kitiems savo patarimų, nes jie gali būti niekam tikę.

Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)
Sugebėsite energingai darbuotis, organizuoti. Tačiau kažkam nepatiks jūsų tikslai, tad galimi ginčai, nervingi debatai. Neieškosite subtilesnio žodžio, jei reikės ką nors įrodyti. Tuo galite kažką įžeisti, pažeminti.

Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)
Išgirsite naujieną, stabdančią arba keičiančią jūsų artimos ateities planus. Nuomonės ir interesai susiskaidys, tvyros įtampa, tad reikės drąsos ir kompetencijos, kad viską išsiaiškintumėte bei pakovotumėte už savo interesus.

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)

Šiandien turėsite išlaidų arba rūpesčių, susijusių su buities patogumų diegimu, broko šalinimu, rekonstrukcija. Dėl savo nesėkmių kaltinsite aplinkinius. Akivaizdu, kad santykių tai nepagerins. Pasirūpinkite lėšų ir dokumentų saugumu.

Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Diena bus gana įtempta emocine prasme. Turbūt teks kažko iš kitų reikalauti, daryti spaudimą ir tai nebus malonu. Arba pats jausitės stumiamas į kampą, kritikuojamas. Gali tekti aiškintis santykius tuomet, kai labiausiai šito nenorėsite.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Tikriausiai teks atsiraityti rankoves ir stipriau padirbėti. Rūpesčių gali kelti techniniai nesklandumai, netikėtai gauta žinia, kažkieno vizitas. Verčiau nepradėkite naujų darbų, nesigundykite nauja idėja. Gali išryškėti sveikatos problema.

Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Turėsite nemažai išlaidų. Stenkitės šeimos biudžetą ir verslą tvarkyti ekonomiškiau. Svarbu, kad norai neviršytų galimybių. Nederėtų kažko primygtinai reikalauti iš mylimo žmogaus, jei tai jam kelia nesveiką įtampą.

Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Nerami atmosfera laukia namuose ir darbe. Kažkas nervins, trikdys ramybę. Norėsite pabėgti nuo problemų ir dėmesio. Kritiškai įvertinkite savo santykius, poelgius. Pasistenkite būti atlaidesnis aplinkiniams ir atsargesnis kelyje.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
Šiandien teks nemažai bendrauti, diskutuoti. Prisiklausysite replikų, apkalbų. Galimi keisti nesusipratimai. Venkite dalinti kategoriškus pamokymus, kritikuoti aplinkinius. Jie į jūsų pareiškimus gali reaguoti gana nervingai.

Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Diena nepalanki finansinei rizikai. Venkite lįsti į skolas, imtis abejotinos veiklos, sudarinėti sandorius. Galima pažintis, kuri vėliau atneš problemų. Tą patį žada bet kokie lengvabūdiški nuotykiai, aferos.

Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Galite dėl menkniekio susipykti su svarbiu jums žmogumi ir abu staiga pasukti skirtingais keliais. Taip pat galimi blogi posūkiai reikaluose, darbuose, įvairūs trikdžiai. Įmanomas ir sveikatos sutrikimas.

 

 

www.vytautus.com