2010 m. Balandžio 21 d. Trečiadienis

111 metų diena, 16 metų savaitė. 

Saulė teka 06:03, leidžiasi 20:31. Dienos ilgumas 14:25.Priešpilnis.

Oro temperatūra dieną +12 iki +14, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį 0 iki +2, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 2-4 m/s. 

Dienos mintis – Saugoti savo paslaptį – išmintinga, bet tikėtis, kad kiti darys tą patį, – kvailystė. (O.V. HOLMSAS)

Sveikiname – Anzelmus, Konradus, Milgedus, Skalves, Amalijas.

Šiandien – Sekretorės diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – labai pažeidžiami bus asmeniniai santykiai. Būkite atidesni su svetimomis vertybėmis, dokumentais, jų nesugadinkite. Dėl stambesnių investicijų, bendro biudžeto paskirstymo tarkitės ir su sutuoktiniu, ne tik su verslo partneriu.

Jautis – šiandien daug bus kalbama apie mokslą, užsienį, keliones, išvykusius pažįstamus, ateities planus. Galite gauti svarbią žinią arba nustebins informacija internete. Atsargiai su nepažįstamais gerbėjais. Per juos tikėtinas nuostolis.

Dvyniai – nelabai seksis laikytis numatytos darbotvarkės, nes atsiras netikėtų rūpesčių, pavedimų. Pagrindinė sėkmės sąlyga – darnus bendradarbiavimas su kolegomis. Tačiau panašu, kad kažko nepasidalinsite ar vieni kitiems neįtiksite.

Vėžys – šiandien stenkitės pareigingai dirbti, venkite ekscentriškumo, avantiūrų. Panašu, kad teks daugiau dėmesio skirti materialinei gyvenimo pusei, dėl kažko derėtis. Turbūt išaugs jūsų nepasitenkinimas viršesniais už jus, nepakęsite nurodymų.

Liūtas – stigs noro dirbti, bendrauti. Gali būti, kad sužinosite kažką tokio, kas aukštyn kojomis apvers jūsų ankstesnį požiūrį, planą. Turbūt teks grąžinti skolą – išsisukinėti būtų pavojinga ir nenaudinga. Grėsmė iškils ir meilės santykiams.

Mergelė – galimi trikdžiai versle, nuostoliai. Nekokia diena koreguoti įvaizdį – greičiau jį sugadinsite, nei pataisysite. Itin saugokite nuo vagių bei sugadinimo, pametimo svarbius dokumentus, meno vertybes, papuošalus.

Svarstyklės – nors jausitės svarbūs, įtakingi, nepiktnaudžiaukite savo padėtimi, ryšiais – tai gali atsisukti prieš jus. Labai lengva susikompromituoti, prarasti autoritetą ir netgi mylimą žmogų. Galimi keblumai, susiję su transportu, kita technika, elektra.

Skorpionas – dėl nervinės įtampos arba išsiblaškymo šiandien galite nepastebėti esminių dalykų. Liaukitės visur ieškoję kaltų. Nebegalvokite apie senas moralines ar fizines sąskaitas, labiau pasitikėkite savo jėgomis bei sėkmės galimybe.

Šaulys – šiandien nelaukite didelio draugiškumo ir supratimo – visi rūpinsis tik savo reikalais. Verčiau visko nesugadinkite savo kategoriškumu, netaktišku elgesiu. Gali sustiprėti noras rizikuoti. Jei tai vyks finansų, verslo srityje, tikėtina, kad kažką sugadinsite.

Ožiaragis – jūsų aktyvumas ir kūrybingumas stebins aplinkinius. Galite iškrėsti kažką, kas jums nebūdinga. Talentingai manipuliuosite kitų žmonių jausmais. Kokie bebūtumėte apsukrūs, galite ir patys įkliūti į pavojingas žabangas.

Vandenis – užgrius kontaktai su verslininkais, reklamos ar tiekimo reikalai. Galbūt gausite žinią, susijusią su finansinėmis aktualijomis, darbo paieškomis. Kai kurie planai gali sužlugti dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių.

Žuvys – šiandien patirsite daug santykių aiškinimosi, pokalbių, ginčų. Nevenkite jų, bet stenkitės neperžengti etiško bendravimo rėmų. Galbūt pavyks išsiaiškinti tai, kas slėgė ar buvo nutylima.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}