2009 m. sausio 15 d.

15 metų diena, 03 metų savaitė.

Saulė teka 8:35, leidžiasi 16:22. Dienos ilgumas 07:47. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo 0 iki +2, debesuota, šlapdriba. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s. 
Oro temperatūra naktį nuo 0 iki -2, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s.

Dienos patarimas – kas savo kalbą niekina, kitos neišmoks!!!

Nepamiršk pasveikinti – Paulių, Snieguolę, Medą, Povilą.

Dienos anekdotas

Sausio 15 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

 

Avinas

Už vakarykštį aplaidumą ar neapdairumą šiandien teks mokėti dvigubai. Pasirodo, darbus iš tiesų reikėjo atlikti laiku, o pažadus – vykdyti.

Tauras

Vargu ar sulauksite pagyrų ar pripažinimo iš aplinkinių. Jei yra kuo, nesidrovėkite pasigirti pats. Neskubėkite dalyti pažadų, investuoti lėšas į naujus projektus.

Dvyniai

Nepaprastai daug pastangų teks įdėti vien siekiant išlaikyti esamą padėtį. Ji nėra ideali, bet nieko nedarant gali tik pablogėti. Kuo anksčiau susirūpinsite, tuo mažiau vargo turėsite.

Vėžys

Visiškai netinkama diena spręsti asmeninius klausimus ar privataus verslo reikalus. Geriausias sprendimas – kol kas nedaryti nieko. Valdišką darbą dirbantys ar samdomi darbuotojai gali drąsiai imtis naujų projektų.

Liūtas

Liūtą ir vėl galima apkaltinti išdidumo ir puikybės nuodėme. Prievartauti savęs neverta, būkite toks, koks esate, tikriausiai pakaks vėliau atsiprašyti tų, kuriuos šiandien spėsite įžeisti ar įskaudinti.

Mergelė

Galite leisti sau būti originalus, netgi ekstravagantiškas. Įprastų normų ar nerašytų taisyklių laužymas tik padės įtvirtinti autoritetą, susikurti trokštamą įvaizdį. Kritikų taip pat netrūks, bet į juos galima nekreipti dėmesio.

Svarstyklės

Veikiausiai būsite viskuo nepatenkintas. Gal ir turite tam pagrindo, bet nuo bambėjimo nei pačiam savijauta pagerės, nei ką pakeisite. Vakaras bus skaidresnis.

Skorpionas

Laikykitės taisyklių ir subordinacijos. Jokiu būdu niekam nelipkite per galvas. Savojo tikslo vargu ar tokiu būdu pasieksite, o susipyksite su visais garantuotai.

Šaulys

Visa siela šaukiatės tylos ir ramybės, bet būtent šitų dalykų šiandien labiausiai ir trūks. Galimas susierzinimas dėl smulkmenų, prasta savijauta. Pasistenkite negadinti nuotaikos aplinkiniams.

Ožiaragis

Šiandien esate laisvas paukštis, niekam nieko neprivalote. Skriskite ten, kur širdis šaukia. Darbai ir reikalai gali palaukti iki kitos dienos.

Vandenis

Atrodo, kad iki svajonės išsipildymo liko tik vienas mažytis žingsnelis? Jau viskas padaryta, jau galite tik sėdėti ir laukti? Neapsigaukite – pasaulis gali apsiversti paskutinę sekundę.

Žuvys

Net su pačiu geriausiu draugu šiandien bendrauti bus nelengva. Vis dėlto bloga taika geriau už gerą karą, tad teks pakentėti.

www.vytautus.com