Horoskopas penktadieniui 10-07

Avinas – Tai keistas metas, kai reikia pasikliauti savieiga – aktyvios pastangos vargu ar pasiteisins. Šiandien derėtų vengti svaigalų ir neblaivių asmenų.

Tauras – Aktyvus metas, žadantis gausius susitikimus, pažintis, tik venkite lengvabūdiškų pažadų, neapgalvotų susitarimų – gali būti nelengva juos įvykdyti.

Dvyniai – Jaučiatės pavargę? Geriausia likti namie, atidedant dalykinių reikalų tvarkymą kitai savaitei. Jūsų nuoširdus rūpinimasis artimaisiais juos sustiprins, nuramins. Diena gera romantiškoms pažintims, meilės pasimatymams.

 

Vėžys – Kūrybingas metas – būsite apimti įkvėpimo. Labiau seksis intuityviems asmenims. Siekite atitaisyti bendravimo su vaikais, sutuoktiniu klaidas.

 

Liūtas – Siekite labiau pagelbėti artimiesiems – jų labui vertėtų paaukoti ir dalykinius reikalus. Patartina grąžinti skolas draugams ir giminaičiams. Tai bus geras laikas tikrintis sveikatą.

 

Mergelė – Šiandien svarbu įveikti aplinkinių nepasitikėjimą, nepasitenkinimą, sutvirtinti gerus santykius su partneriais, kolegomis, draugais, šeimos nariais, kad ilgam turėtumėte patikimų sąjungininkų. Tai puiki diena taikytis sutuoktiniams.

 

Svarstyklės – Nepasiduokite liūdesiui, kaip ir konkurentų provokacijoms. Ko gero, viskas kiek geriau nei manote. Saugokite savo ramybę, pinigus, turtą.

 

Skorpionas – Nusivilti visada suspėsite, o kol kas pasidžiaukite tuo, kas išeina, ką turite. Beje, šiandien galimas ir netikėtas meilės nuotykis svečiuose, pobūvyje, kelyje.

 

Šaulys – Tinkamas metas susitikimams su įtakingais asmenimis, galinčiais daryti įtaką jūsų karjerai. Jei tektų dėl ko nors tartis, būkite konkretūs, reikalaukite tikslumo, jei reikia, ir patvirtinimo raštu – abstraktūs pažadai, ko gero, bus pamiršti. Patartina vengti svaigalų.

 

Ožiaragis – Neskubinkite įvykių, ypač finansinių reikalų tvarkymo, kitaip situacija gali atsigręžti prieš jus. Būkite kantresni ir švelnesni tiems, kurie jus myli, daugiau laiko raskite šeimai.

 

Vandenis – Tai gera diena susitaikyti su draugu, atnaujinti reikalingus partneriškus ryšius – ateityje daug ką lems dabartinių ryšių tvirtumas.

 

Žuvys – Aktyvus metas, bet neskubėkite, nepriimkite atsakingų sprendimų. Niekuo sudėtingu ir nemaloniu savęs nevarginkite. Nerizikuokite pinigais, likite ištikimi mylimam asmeniui.

 

Šaltinis: vytautus.com