Horoskopas trečiadieniui 12-28

Avinas – Pasistenkite nesikišti į kitų reikalus, nesivelti į intrigas – nukentėsite ir nieko nepakeisite, niekam nepadėsite. Savo darbus atlikite kuo atidžiau: ryte bus didesnė profesinių klaidų tikimybė. Vakaras bus malonus, ypač jei išsiruošite į svečius.

Tauras – Nebloga diena vyresnio amžiaus žmonėms – po pietų jiems tiktų tvarkyti svarbius reikalus. Jauniems ir nepatyrusiems šiandien reikėtų būti atsargesniems: nedėkite didelių vilčių į pasiūlymus, gautus iš užsieniečių ar įtakingų, žymių asmenų.

 

Dvyniai – Sunkus, įtemptas laikas. Darbe iš jūsų bus nemažai pareikalauta, tad nereikėtų imtis nieko papildomo. Jei ilsitės, venkite daug reikalauti iš artimųjų – griežtumas šiandien neduos tų rezultatų, kurių tikitės.

 

Vėžys – Jėgų stigs, bet jei labai nesiveršite į priekį ir neskubėsite, netikėtumai jums nesugadins nuotaikos. Negeras laikas kreiptis į draugus su dideliais prašymais, tiesa, jei jums kas nors bus pažadėta antrą dienos pusę, tai bus įvykdyta, gal tik ne taip greitai, kaip norėsite.

 

Liūtas – Svarbiausia, kad nesiimtumėte nieko svarbaus ir nepasiduotumėte liūdnesnėms mintims. Dėl nuovargio ar netikusios nuotaikos galite padaryti lemtingų klaidų dirbdami ar bendraudami su mylimu žmogumi.

 

Mergelė – Visiems geras nebūsi, teks rinktis ką nors viena. Netikėtas susitikimas arba kokia nors naujiena gali jus priversti apsigalvoti dėl reikalo, apie kurį seniai mąstėte. Pernelyg nepasikliaukite kitų pažadais – svarbius reikalus derėtų tvarkyti vieniems.

 

Svarstyklės – Nenorėkite nieko daug, tenkinkitės mažu. Šiandien netinkamas laikas reikalauti jums priklausančių pinigų, uždarbio padidinimo arba meilės iš sutuoktinio. Vis dėlto antrą dienos pusę galimi malonūs netikėtumai.

 

Skorpionas – Ryte bus didesnė traumų, autoavarijų tikimybė. Įsidėmėkite dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite vakare: ateityje tai gali praversti, tiesa, kitaip, nei dabar pasirodys.

 

Šaulys – Elkitės ramiai, nieko nekeiskite, ir ši diena praeis be nuotykių. Nepatartina rizikuoti tvarkant piniginius ir turto reikalus. Ryte venkite aiškintis santykius su sutuoktiniu, ypač jei ką tik sužinojote nemalonių dalykų apie antrosios pusės elgesį.

 

Ožiaragis – Ryte gauta naujiena, išgirstas pasiūlymas gali būti tik akių dūmimas. Mokėkite skirti provokacijas. Stebėkite aplinkos ženklus, žmonių elgesį, įsiklausykite į mylimo asmens, savo vaikų kalbas – galite suprasti tai, kas negerai mokykloje.

 

Vandenis – Nepervertinkite savo galimybių nei tvarkydami reikalus, ne aiškindamiesi santykius su mylimu žmogumi. Pirmą dienos pusę venkite atsakingų darbų ir vadovo. Vakarą geriausia praleisti su antrąja puse.

 

Žuvys – Nors rytą gali tekti susidurti su neteisybe, nesivelkite į ginčus. Po pietų kai kas pasikeis į gera. Ryte galvokite tik apie šviesius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Nepanikuokite, jei ką negera sužinosite apie artimą žmogų ar sutuoktinį. Vakaras sudėtingas, tad neskirkite svarbių susitikimų.

 

Šaltinis: vytautus.com