2009 m. sausio 16 d.

16 metų diena, 03 metų savaitė.

Saulė teka 8:32, leidžiasi 16:26. Dienos ilgumas 07:54. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo -1 iki -3, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -3 iki -5, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-5 m/s.

Dienos patarimas – Žodis, einantis iš širdies, pasiekia širdį. (N. Gandževi)

Nepamiršk pasveikinti – Marcelio, Norgailės, Norgailo.

Dienos anekdotas

Sausio 16 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Pernelyg lengvai pasiduodate įkalbinėjimams. Norėdamas visiems būti geras galų gale galite patirti rimtų finansinių nuostolių. Kai kalbama apie pinigus, būkite itin priekabus ir nepatiklus.

Tauras

Beveik viskas, kas jus iki šiol taip jaudino, jau gali būti palikta savieigai. Jūsų interesai dėl to nenukentės. Tiesa, neilgam, tik šiandienai. Bet atsipūsti spėsite.

Dvyniai

Tie, kuriuos jūs mylite, šiandien gali pasirodyti tiesiog nepakenčiami. Niekam kitam, ko gera, panašių pokštų neatleistumėte, bet šįkart net įsižeisti kaip reikiant neleis.

Vėžys

Smagi diena. Kad ir kur būtumėte, jausitės kaip namie. Sapnai šiąnakt gali būti nemalonūs, bet tikėti jais neverta – jie neturės jokios slaptos prasmės.

Liūtas

Puikiai jausitės ir smagiai praleisite laiką tiek priiminėdamas svečius, tiek pats svečiuodamasis. Jei neprarasite sveiko proto ir saiko jausmo, bet kokia pramoga bus smagi.

Mergelė

Svarbiausia – išlaikyti vidinę harmoniją ir dvasinę pusiausvyrą. Kad ir kas nutiktų – pasistenkite nesinervinti.

Svarstyklės

Dažnos Svarstyklės bus pernelyg emocionalios ir nesivaldančios. Aplinkinius tai gali nemaloniai nuteikti. Rizikuojate likti nesuprastas, ypač menkiau jus pažįstančių žmonių. Venkite asmeninių kontaktų, patogiausia būtų bendrauti raštu ar bent jau telefonu.

Skorpionas

Vieni šiandien liks deramai neįvertinti, kitų sugebėjimus ir galimybes pervertins. Ir viena, ir kita – nieko gero. Arba įsižeisite, susigadinsite sau nuotaiką visai dienai, arba užsikrausite ant pečių nepakeliamą atsakomybės naštą.

Šaulys

Labiausiai viliojantis būdas reaguoti į problemą – labai jau melodramiškas. Venkite perdėto jausmingumo. Norimo tikslo nepasieksite, bet dar ilgai dėl to iš jūsų gali būti šaipomasi.

Ožiaragis

Taip sunku tramdyti nekantrumą artėjant dideliems ir jums asmeniškai svarbiems įvykiams. Vis dėlto turėtumėte sukaupti visą valią, antraip neapgalvotais savo veiksmais tik nubaidysite sėkmę.

Vandenis

Vargiai seksis rasti sau bent minutėlę ramybės. Gali būti, kad neištvėręs pasielgsite ar ką pasakysite šiurkščiai. Apie galimus būdus atsiprašyti verčiau pagalvokite jau šiandien.

Žuvys

Puiki diena kūrybos žmonėms. Būsite kompanijos siela ir visų linksmybių organizatorius, žinoma, jei neužsigeisite praleisti dienos išdidžioje vienatvėje.

www.vytautus.com