2010 m. Balandžio 29 d. Ketvirtadienis

119 metų diena, 17 metų savaitė. 

Saulė teka 05:47, leidžiasi 20:46. Dienos ilgumas 14:59. Pilnatis.

Oro temperatūra dieną +13 iki +15, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį +7 iki +9, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Išdidumas atsiranda nepakankamai mąstant ir nepažįstant pačiam savęs. (DŽ. ADISONAS)

Sveikiname – Kotrynas, Tarmantus, Indres, Augustinus, Ritas.

Šiandien – Tarptautinė šokio diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti paprasčiau. Pasišnekėkite apie savo problemas su draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia nei tikėjotės.

Jautis – nemalonus laikas: trikdžiai, seni nebaigti darbai, neįvykdyti pažadai, skolos. Stigs jėgų, laiko, optimizmo ar tiesiog gero draugo nuoširdžios paramos. Neliūdėkite, vakare galima maloni staigmena.

Dvyniai – jums gali tekti nemenka atsakomybė, nebus lengva rasti teisingą sprendimą: kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos. Kita vertus, svarbu nesijaudinti dėl to, dėl ko nesate kalti.

Vėžys – net jei sunku, negalite sau leisti jokių neigiamų minčių. Kol kas reikia kantriai laukti, taupant emocines, fizines jėgas ir pinigus.

Liūtas – netikėkite tais, kurie skubės jums atverti akis, pranešti ką nors sensacinga. Viską tikrinkite: tikriausiai jus nori supykdyti su mylimu žmogumi arba naudingu dalykiniu partneriu. Saugokitės sukčių, nerizikuokite prie vairo.

Mergelė – geriausia laiką leisti namuose su artimaisiais (jei galite sau tai leisti). Netvarkykite jokių dalykinių ar finansinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – tik pakenksite savo ateičiai. Apmąstykite senas pamokas.

Svarstyklės – esate gana atsargūs ir apdairūs, kad neįsiveltumėte į jokias avantiūras, rizikingus sumanymus ar ginčus su artimais, mylimais žmonėmis.

Skorpionas – darbų krūvis augs, tad ieškokite kvalifikuotų pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite savo sveikata. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Pasistenkite nuo pat ryto sau uždrausti erzintis dėl niekų.

Šaulys – kad ir ko imsitės, galite susidurti su opozicija tiek šeimoje, tiek darbe. Būkite išradingi ieškodami kompromisų, bet jie neturi virsti intrigomis. Tiesa, moterys jausis geriau nei vyrai.

Ožiaragis – šiek tiek sudėtingas metas, todėl siekite likti ramūs. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Vis dėlto sukrėtimai suteiks proto aiškumą, padės rasti tinkamą išeitį.

Vandenis – mokėkite apginti savo nuomonę, interesus. Laikykitės savo nuomonės, nekeiskite ankstesnio apsisprendimo, kad ir kaip mėgintų paveikti aplinkiniai. Vakaras neblogas romantiškam pasimatymui.

Žuvys – netikėtai gali tekti grįžti prie ko nors seniai pamiršto, ir tai bus naudinga: dabar gali atsiverti anksčiau nepastebėtos galimybės. Būsite linkę žavėtis ir naujomis idėjomis (dažniausiai jos bus neįgyvendinamos), dėl utopinių tikslų galite imtis nepateisinamos rizikos.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}