Vaikams siūloma gatves iškeisti į futbolą

Policijos departamentas ir Lietuvos futbolo federacija skatindama, kad vaikai ir jaunimas turiningą leistų laisvalaikį, propaguotų sveiką gyvenimo būdą, bendrautų su bendraamžiais,  ir siekdama gerinti jų užimtumą bei populiarinti futbolą, organizuoja varžybas ,,Vietoj gatvės – futbolas“.

Varžybose gali dalyvauti 1992 m. (ir jaunesni) gimę vaikai. Komandą sudaro 12 vaikų ir vadovas. Aikštėje žaidžia 7 žaidėjai ir vartininkas. Komandos gali būti mišrios – mergaičių ir berniukų.

 
Mažeikių rajono policijos komisariato VTS Prevencijos poskyrio viršininkas A. Bubliauskas su vyresn. specialiste I. Naciene, balandžio 27 d. apsilankė M. Račkausko, Viekšnių, Gabijos gimnazijose, Mažeikių politechnikos mokykloje, Sodų, Ventos, Pavasario Kalnėnų vidurinėse mokyklose. Mokyklų direktoriai bei jų pavaduotojai buvo supažindinti su futbolo varžybų nuostatais, pakviesti aktyviai įsijungti į organizuojamas varžybas.

 

Paraiškos priimamos ir registruojamos iki balandžio 30 d. Mažeikių rajono policijos komisariate, 210 kab. (pas Prevencijos poskyrio vyresniąją specialistę Ireną Nacienę). Kviečiame aktyviai dalyvauti!

Varžybos vyks dviem etapais. I-asis etapas – apskrities komandų varžybos. Nugalėtojas dalyvaus II (finaliniame) etape, kuris vyks Kaune, birželio 30 d.

 

{parasas}