2010 m. Kovo 29 d. Pirmadienis

88 metų diena, 13 metų savaitė. 

Saulė teka 06:02, leidžiasi 18:47. Dienos ilgumas 12:45. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną +5 iki +7, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį 0 iki +2, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Būk darbštus kaip skruzdėlė, o tvarkingas kaip bitė. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Albinus, Tulgaudus, Rusnes, Antaninas, Antanes.

Šiandien – Lietuvos įstojimo į NATO diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – ilsėkitės, nes įtampa, nerimas bus žalingi. Kuo daugiau darbų atidėsite, tuo geriau. Venkite aiškintis santykius su artimaisiais, ypač jei kas nors informavo apie netikusį sutuoktino ar vaiko elgesį, galima lemtinga klaida.

Jautis – neskubėkite apsidžiaugti ar nuliūsti išgirdę dabartines naujienas. Ne viskas pasitvirtins, tad netinkamas laikas apsispręsti: galima provokacija. Tiesa, galima netikėta pagalba popiet. Būkite atlaidesni mylimam žmogui, atidesni vaikams: jie gali meluoti, nenorėti prisipažinti kokių nors skaudžių dalykų.

Dvyniai – kad ir kaip skubinsite įvykius, kas nors vis vien viską sugadins. Tad neskubėkite: tik taip sulauksite apčiuopiamų rezultatų. Neapdairumas dirbant su pinigais, dokumentais, informacija gali brangiai kainuoti.

Vėžys – nesivelkite į ginčus, saugokite paslaptis. Nepalanki diena kelionėms, susitikimams, reikalams su smarkiai vyresniais už jus žmonėmis tvarkyti. Nors diena sudėtinga, popiet neblogas laikas svarbesniam pokalbiui.

Liūtas – apmąstymų diena. Darykite tik tai, kas nesunku, nesudėtinga. Gali atsinaujinti senas nesutvarkytas finansinis reikalas, iškilti naujų juridinių sunkumų įgyvendinant dabartinį sumanymą. Venkite vadovo: galite pakliūti į nemalonę.

Mergelė – nepasitikėkite svetimų žmonių gerumu, įtakingų asmenų pažadais. Nesivelkite į avantiūras: ko nors neįvertinsite ir apsigausite. Jei tektų tartis ar ką nors tvirtinti, nebloga proga po 17 val.

Svarstyklės – galimos klaidos dėl informacijos stokos, nuovargio ar nepakankamos kompetencijos. Nesiimkite atsakingų darbų. Netinkama diena ką nors siūlyti vadovams: būsite neįvertinti. Jei pokalbis su jais neišvengiamas, geriau kalbėtis iki 15 val.

Skorpionas – nebūkite pikti ir neskubėkite. Atsargiai žadėkite, neįsipareigokite: gali suklaidinti ir patikrinti partneriai, ir ištikimi draugai. Beje, dėl visų nesėkmių ir nelaimių būsite kalti jūs. Net jei taip nebus, jus vis vien apkaltins.

Šaulys – nerizikuokite pinigais, saugokite savo reputaciją. Gresia nuostoliai, bet tai derėtų vertinti kaip užmokestį už padarytas klaidas ar galimas nelaimes. Vakaras po 18 val. bus kiek palankesnis.

Ožiaragis – iki galo nepasikliaukite partneriais ir tais, kurie jus remia, nebūkite patiklūs su užsieniečiais, tačiau savęs ir savo galimybių irgi nepervertinkite: galite apsigauti. Jei laukia neatidėliotinas susitikimas, pasistenkite spėti tai atlikti iki 16 val. Vakaras netinkamas viešnagėms, nepatartina ir kviestis svečių.

Vandenis – neskubėkite priimti pasiūlymų dėl paaukštinimo ar naujos darbo vietos; tai dar reikia svarstyti. Kita vertus, nenuliūskite, jei jums bus atsakyta eiti geresnes pareigas, vertinkite tai kaip dangaus apsaugą.

Žuvys – vakarykštės problemos tęsiasi, viskas verčiasi aukštyn kojomis, griūva planai. Vis dėlto iki pavakarės kiek palankesnis metas. Svarbiausius reikalus tvarkykite iki 14val. Jei vakare sužinosite ką nors konfidencialaus, įsidėmėkite, tačiau neskubėkite panikuoti.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}