Vyrų tipai, kurie visados turi pasisekimą tarp merginų

Gal esate atkreipę dėmesį, kad kuris nors iš jūsų pažįstamų ar draugų turi didžiulį pasisekimą tarp merginų. Greičiausiai laimingieji patenka į tą vaikinų kategoriją, kuriems merginos paprasčiausiai fiziškai negali atsakyti. Todėl belieka išsiugdyti savyje kai kurias savybes ir jūs įsiliesite į profesionalių moterų užkariautojų gretas. Svarbiausia, kad neperlenktumėte lazdos, antraip rizikuojate atsidurti nepavydėtinoje situacijoje. Pateikiame jums vyrų tipus, kuriems moterys pasiduoda be kovos.

Romantikas

Šio tipo vyrai dažnai dovanoja merginoms gėlių ir šokolado. Jie kviečia jas namo, paruošia romantišką vakarienę ir uždega kvepiančių žvakių. Romantikas dažnai skambina patinkančiai merginai ir praneša, kad ne tik tuo metu, bet ir visą laiką jis galvoja tik apie ją. Susitikęs jis neatplėšdamas akių žiūri į merginą ir nesivaržydamas pasako jai apie savo jausmus. O jo jausmai tik romantiški.

Kodėl vyrai romantikai mėgaujasi moterų meile? Ir kodėl merginos puola prie jų tarsi musės prie medaus? Priežastis labai paprasta: mat moterys iš prigimties – romantiškos. O jei ir gerbėjas elgiasi romantiškai, mergina nesivaržo būti tokia, kokia yra iš prigimties: sentimentali, jausminga, svajinga… Merginai atrodo, kad ji rado savo svajonių vyrą. O kam tas galėtų nepatikti?


Pasitikintis savimi

Тik nereikėtų painioti su pasakymu „visur, visada ir viskuo garantuotas“. Pasitikintis savimi jaunuolis visados laikosi oriai ir garbingai. Jis tiesiog „spinduliuoja“ sugebėjimu pasiekti trokštamą ir užsibrėžtą tikslą. Jis – itin racionalus, jam svetimas pavydo jausmas, ramus. Jei trumpai drūtai: jam beveik tas pats, kas ir ką apie jį pagalvos. Jis žino ne tik savo vertę, bet ir tai, ką daro.

Merginos tokius myli, o priežasčių tam – begalės. Pirmiausia, jei pats save gerbi, vadinasi, pasitiki savimi. O jei savo poelgiais neprašauni pro šalį, tada tavimi pasitiki. Vadinasi, greta tokio vaikino – ramu ir saugu. Jo patarimai ir rekomendacijos irgi pasiteisina. Kaip gali nepatikti toks vaikinas?


Kūrybinė asmenybė

Tokius vyrus ypač myli merginos! Kūrybinės asmenybės – spontaniškos ir gyvena šia diena. Tokie gali apie savo mylimąją sukurti dainą ar parašyti eiles, ar nutapyti jos portretą, arba nusiųsti jai elektroniniu paštu laiškelį, užtat kokį!.. O merginos juos myli štai dėl ko: bet kuriai malonu jaustis unikalia ir nepakartojama arba galvoti, kad ji yra jo įkvėpimo šaltinis, mūza. O jei dar apie ją eilėraštį sukūrė, tai tokių nebepaleidžia…

Štai tie išvardinti trys vyrų tipai, pro kuriuos 90 iš 100 merginų negalėtų praeiti pro šalį. O jei bet kuris iš vaikinų bent kažkiek atpažįsta save, gali drąsiai atvirai demonstruoti šiuos savo bruožus. Suprantama, geriau, kad nepersistengtų. Vienaip ar kitaip, bet pralaimėjimų, užkariaujant moterų širdis, jiems nenusimato. Nors iš tikrųjų šių tipų vyrai kažkuo neišsiskiria: vyrai kaip vyrai. Tačiau jų sėkmės paslaptis ta, kad jie atitinka „laimėtojų“ tipą, kuriems moterys nepajėgia atsispirti.

Toliau pateiksime kitus vyrų tipus, kurie taip pat gyvenime nė vieno karto iš merginos neišgirdo „ne“.

Užsienietis

Jis atvyko iš tolimos, paslaptingos ir egzotiškos šalies, kurio ir kitoks požiūris į gyvenimą nei mūsiškių vyrų. Jo socialiniai stereotipai ir elgesys gali sukelti ne vieną keblią situaciją, tačiau, jei tai neperžengia ribų, merginas intriguoja. Kodėl? Todėl, kad tokio tipo vyras – beveik neįmenama mįslė. Todėl jie ir turi didelį pasisekimą tarp merginų. Ypač jei jos iš prigimties smalsios, linkusios į avantiūrizmą. Be to, jas domina kitos kultūros, tradicijos ir civilizacijos vyrai.


Primenantis vėtrą

Tokio tipo vyrai negali nustygti vietoje. Kur „vėjas jį benuneštų“, reikalas dažniausiai baigiasi nuotykiais. Tačiau tokie vyrai ne itin sielvartauja dėl savo aistros protrūkio pasekmių. Juos mažiausiai domina objektyvios aplinkybės. „Vėjas vėl pakilo“ ir vyras jau kelyje… Kaip bebūtų keista, tokie „vėjo pamušalai“ labai patinka toms merginoms, kurioms irgi prie širdies visokie nuotykiai ir avantiūros, nes ir jos pačios dažniausiai nenustygstančios vietoje, romantiškos ir greitai įsimylinčios. Jei tokių yra tarp vaikinų, tai kodėl negali būti ir tarp merginų? Galų gale – jaunystė lieka jaunystė, kai neįsivaizduojami ramūs, lėti ir stabilūs santykiai. Svarbiausia, kad jaunystė neužsitęstų visą gyvenimą.

Mąstytojas

Tokio tipo vyras moka klausyti ir niekada nepertraukia savo pašnekovės. Be to, dėmesingai žiūri į akis ir stengiasi suprasti, todėl visą laiką galima tikėtis iš jo teisingo sprendimo ar naudingo patarimo. Jis – savotiškas filosofas, tačiau neskuba daryti filosofinių išvadų. Be to, tokie žmonės pasižymi geru humoro jausmu, o jų pokštai ar ironiškos replikos – žaismingos. Su jais niekada nenuobodu. Todėl ir patinka merginoms. Ypač jei joms nesvetimos kai kurios „filosofijos“. Apskritai gerai susiklostęs intelektualinis kontaktas stimuliuoja savitarpio supratimą ir prieraišumą. Todėl ta prasme „filosofai“ neturi sau lygių.

 

{alfa2}