2009 m. sausio 9 d.

9 metų diena, 02 metų savaitė.

Saulė teka 8:39, leidžiasi 16:12. Dienos ilgumas 07:33. Mėnulio fazė – priešpilnis. Temperatūra – dieną nuo -1 iki

+2, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 5-9 m/s . Naktį oro temperatūra -1 iki +1, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s.
 
Dienos patarimas – nesirk svetima liga !!!

Nepamiršk pasveikinti – Bazilę, Julijoną, Gabiją, Marcijoną.

Dienos anekdotas

Sausio 9 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Turėsite progų pademonstruoti savo gabumus, sustiprinti autoritetą. Būtų tiesiog nuodėmė nepasinaudoti tokia proga. Nenutylėkite, jei tik turite ką pasakyti.

Tauras

Šiandien jums kils nepaprastai daug klausimų. Viskas gerai, drąsiai klausinėkite, tik atminkite, kaip svarbu yra aiškiai ir tiksliai formuluoti savo mintį. Kaip šauksite, taip ir atsilieps. Nesitikėkite, kad aplinkiniai patys susipras, ko jūs iš tikro norite.

Dvyniai

Būkite pasiruošęs netikėtiems fortūnos kaprizams. Šiandien turėsite gerą progą pagaliau gauti seniai trokštamą dalyką. Gali tekti atidėti anksčiau pradėtus darbus, kad visas jėgas galėtumėte skirti naujajai idėjai.

Vėžys

Kovosite su pagunda iškart atskleisti visas žinomas paslaptis, mesti ant stalo visus turimus kozirius. Tikrai neverta taip elgtis. Visi argumentai vienu metu nepadarys reikiamo įspūdžio.

Liūtas

Šiandien verta radikaliai keisti senas tradicijas ar veiksmų schemas. Bendraukite su kitais ir kitokiais žmonėmis, lankykitės niekada anksčiau nelankytose vietose. Šitaip elgdamasis, pastebėsite įdomių dalykų, apie kuriuos anksčiau nė neįtarėte.

Mergelė

Šiandien vargu ar Mergelėms pavyks parodyti viską, ką jie sugeba – kažkas nuolat trukdys. Priežastys veikiausiai bus objektyvios, neprognozuojamos ir nevaldomos. Jei ketinote kam nors padaryti įspūdį, atidėkite tai kitam kartui.

Svarstyklės

Nematuokite visų vienu matu, nesipykite su bendradarbiais, susilaikykite nuo skubotų sprendimų. Visais kitais atvejais esate laisvas kaip paukštis.

Skorpionas

Net jei turite rimtų priežasčių taip daryti, vis dėlto venkite šiandien meluoti ar apsimetinėti. Arba būsite paprasčiausiai demaskuotas nusikaltimo vietoje, arba pats anksčiau ar vėliau pasigailėsite.

Šaulys

Norėti niekas nedraudžia, bet jei tik norėsite, visiškai nieko nedarydamas, kad savo troškimą įgyvendintumėte, nieko gera iš to nebus. Nebijokite žengti pirmą žingsnį, jis padės žengti ir antrą.

Ožiaragis

Akyse ir širdyje šviesu, bet galvoje – rūkas Verslininkams ar buhalteriams verčiau pasiimti laisvą dieną, o štai menininkai gali sukurti kažką išties nepaprasto.

Vandenis

Kolektyvas – didi jėga. Tegu kiekvienas atskirai ir nebus visiškai patenkintas pasiektu rezultatu, bet objektyviai žiūrint, pavyko visai neblogai!

Žuvys

Šiandien Žuvims dažnai šypsosis sėkmė, ypač smulkmenose. Ne kartą išsisuksite iš nemalonios situacijos paskutinę akimirką, kai jau atrodys, kad nebėra jokios išeities.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com