Pasakyk, koks tavo Zodiako ženklas ir aš pasakysiu, koks tu vairuotojas

Zodiako ženklas lemia ne tik koks esi bendraudamas su žmonėmis, kokia tavo sveikata, ką tu mėgsti, bet ir koks vairuotojas esi.

AVINAS

Avino ženklo žmonės padaro 6,6 proc. visų avarijų. Juos itin trikdo didelė automobilių spūstis gatvėje ir avarijos dažniausiai – susidūrimas su kitomis transporto priemonėmis. Dažniausia avarijų priežastis jų užsispyrimas būti pirmiems bet kokiu atveju, todėl skuba, nori užlįsti, nepaiso aplinkinių.

 

Vairavimo stilius. Paprasčiausiai tariant – per daug laisvai jaučiasi, dėl ko ir pirmauja tarp ženklų, padarančių daugiausiai avarijų. Šiaip vairuoja lengvai ir patikimai. Jiems svarbi gera akustika, todėl audioaparatūra dažnai atsieina pakankamai brangiai.

 

Jei tu Avino pakeleivis. Susilaikyk nuo bet kokių komentarų. Jei jie bus neigiami, greitai būsi be skrupulų išlaipintas.

 

JAUTIS

 

Jie atsakingi už 6, 2 proc. visų avarijų. Įdomu tai, kad nė vienos nepadaro iki 11 ryto, o paskui kvailiai pėstieji patys palenda po ratais!  Labiau nei bet kuriems kitiems zodiako ženklų atstovams Jaučiams knieti pralėkti kai dega raudona šviesa. Nieko nepadarysi – pasireiškia jaučio instinktai.

 

Vairavimo stilius. Jaučiai būtų puikūs lenktynininkai, nes kiekvienas platesnis kelias jiems asocijuojasi su lenktynių trasa. Šviesoforai ir STOP ženklai juos tiesiog įaudrina. Gera žinia – net po sudėtingiausios trasos jie grįžta visiškai sveiki ar tik keliais smulkiais įbrėžimais.

 

Jei tu Jaučio pakeleivis. Nieko kito neliks kaip tik panaudoti jėgą. Trinktelėkite pašonėn, tik tada jis suvaldys temperamentą, o jūs lengviau atsipūsite.

 

DVYNIAI

 

Geručiai, atsargūs vairuotojai. Amerikos autokompanija atliko tyrimus, pagal kurių duomenis Dvyniai rečiausiai papuola į avarijas ar nusižengia kelių eismo taisyklėms. Pagal kitus duomenis, jie kalti dėl 9, 3 proc. susidūrimų keliuose. Taip dažniausiai atsitinka dėl agresyvaus vairavimo stiliaus. Jie mėgsta viršyti greitį, pralenkę staigiai „užkirsti“, šokinėti iš vienos į kitą kelio juostą.

 

Vairavimo stilius. Iš vairuotojų jie patys temperamentingiausi. Šviesoforą jie traktuoją kaip žaisliuką, o garso signalas – svarbiausia mašinos dalis. Nuo nelaimių juos apsaugo tik greita reakcija.

 

Jei tu Dvynių pakeleivis. Sulaikysi jį tik tuo atveju, jei pameluosi girdėjęs, kad keliuose rengiami saugaus važiavimo reidai.

 

VĖŽYS

 

Vėžiams reikėtų lėtinti greitį prie sankryžų ir pėsčiųjų perėjų, nes čia jie dažniausiai padaro autoavarijų. 8,8 proc. avarijų padaro Vėžiai. Beje, po Vėžio ženklo gimusieji vairuotojai keliuose įkyrūs – signalizuoja per daug ir dažnai visiškai be priežasties.

 

Vairavimo stilius. Keistas. Jie vairuoja tai per greitai, tai per lėtai – viskas priklauso nuo jų nuotaikos, bet sudėtingose situacijose jie laviruoja puikiai, galima pasitikėti ir nesijaudinti. Vėžiai konservatyvūs ir smulkmeniški: jie geriau palauks, bet nesiverš. Mašiną stato tik patogiose vietose, mėgsta patikimai slėpti garažuose.

 

Jei tu Vėžio pakeleivis. Pasistenk jį įtikinti, kad važiuojantys dviračiu ir pėstieji taip pat eismo dalyviai ir nebūtina juos ignoruoti ar lieti savo įtūžį.

 

LIŪTAS

 

Tikras laimės kūdikis, vertas būti paskelbtu ne tik miškų, bet ir kelių karaliumi. Tarp dažniausiai padarančių avarijas zodiako ženklų jie užima paskutinę vietą. Visos jų avarijos dažniausiai apsiriboja įvažiavimų į mašinos „užpakalį“, juokingiausia, kad tai atsitinka dar ir lygutėliame, tuščiame kelyje.

 

Vairavimo stilius. Mėgsta greitį. Keliuose jaučiasi valdovais, mėgsta važiuoti taip, kad neliktų nepastebėti aplinkinių.

 

Jei tu Liūto pakeleivis. Vos įsėdęs į mašiną nepamiršk vairuotojo gerbti ir girti.

 

MERGELĖ

 

Jų vairavimas kelia grėsmę vairuojantiems už jų. Mergelės geriau „paspaus“ stabdį, kad praleistų keliu sėlinantį katiną, bet nepagalvos apie iš galo važiuojančią mašiną – spės ji sustabdyti ar ne. Jos itin rūpinasi ekologija, tikrina dujų išmetamąjį vamzdį, apvažiuoja kiekvieną balą. Stengiasi pastebėti net menkiausią vabaliuką ar augalą, kad tik nepažeistų gyvosios aplinkos. Mergelės mėgsta viršyti greitį ir važiuoti vidury kelio juostos, dėl ko ir įvyksta dauguma avarijų. Jei jau papuola į avariją – mašina tik į metalo laužą, jei kliudo žmogų – tai mirtinai.

 

Vairavimo stilius. Vairuoja visiškai chaotiškai – jokių taisyklių ir jokios sistemos. Pėsčiųjų perėja jiems neegzistuoja. Nelaimingas atsitikimas? Na ir kas? Visko gyvenime pasitaiko!

 

Jei tu Mergelės pakeleivis. Geriau jau venkite tokių vairuotojų.

 

SVARSTYKLES

 

Svarstyklės patiria avarijų tik 6,1 proc. Deja, jie dažnai papuola į avarines situacijas ne dėl savo kaltės. Atidžiai vairuokite lygiame kelyje dienos metu, būtent tada dažniausia Svarstyklės ir papuola į autoįvykius. Šie žmonės dažnai pažeidžia kelių eismo taisykles ir nepaiso jokios disciplinos.

 

Vairavimo stilius. Juokinga, kad Svarstyklės pažeidžia kelių eismo taisykles dažniausiai, nors yra itin joms dėmesingos. Kelionės pabaigoje Svarstyklės visada rizikuoja, nes mėgsta panirti į apmąstymus.

 

Jei tu Svarstyklių pakeleivis. Visada sek vairuotojo judesius ir bendrauk.

 

SKORPIONAS

 

Šio ženklo vairuotojai padaro apie 6,8 proc. visų avarijų. Dažniausiai – priešpriešiniai susidūrimai lygiose kelio vietose. Atsargiai jei su Skorpionu lenktyniaujate. Jiems idealiausia vairavimui vieta – ilga ir plati gatvė, kurioje jie jaučiasi savimi pasitikintys iki tol, kol jų kažkas neaplenkia. Tokiems vairuotojams Skorpionai neatleidžia, tada prasideda intensyvios lenktynės.

 

Vairavimo stilius. Mašiną jie vairuoja taip patikimai, kaip kiti sugeba vairuoti tik dviratį. Jis žino kiekvieną savo judesio pasekmę ir jaučia mašinos galią. Žodžiu, kiekvienam draudikui toks vairuotojas tikriausias lobis.

 

Jei tu Skorpiono pakeleivis. Tiesiog pasikliaukite.

 

ŠAULYS

 

Jie atsakingi už 6,8 proc. visų avarijų. Dažniausiai jie įsirėžia į kitos mašinos šonus sankryžose. Jei tu Šaulys – atidžiai sek kelio ženklus ir mašinas sankryžose. Ir nustok plepėti, ypač mobiliuoju telefonu.

 

Vairavimo stilius. Kaip gyvenime, taip ir kelyje – noras lėkti ir kuo greičiau. Kelyje ypač mėgsta ginčytis ir keiksnoti visus aplinkui. Sudėtingose situacijose sugeba netikėtai priimti svarbius ir protingus sprendimus.

 

Jei tu Šaulio pakeleivis. Geriausiai – burnokite drauge su juo.

 

OŽIARAGIS

 

Kelyje saugokitės Ožiaragių! Jie užima pirmąją vietą tarp dažniausiai padarančių avarijas. Jie grubiai pažeidinėja kelių eismo taisykles, visiškai nepaiso kelių eismo ženklų, sukdami nerodo posūkio, daug viršija greitį ir pan. Jie mano, kad taisyklės sukurtos kitiems, bet ne jiems, nes jų tikslas – kuo greičiau pakliūti į galutinį kelionės tašką.

 

Vairavimo stilius. Jo paties vairavimo įgūdžiai jam yra švenčiausi. Todėl tegul niekas nedrįsta pasakoti kokiu greičiu jam važiuoti.

&nbs
p;

Jei tu Ožiaragio pakeleivis. Nekalbėkite ir užsidenkite akis. Tikėkitės, kad viskas bus gerai.

 

VANDENIS

 

Vandenis avarijų padaro labai mažai, bet dažnai papuola į avarines situacijas. Iš jų vairuotojai nelabai geri. Jie susiduria dažniausiai su mažesnėmis transporto priemonėmis nei vairuoja patys. Avarijos dažniausiai įvyksta posūkiuose. Jie papuola į 9,9 proc. visų eismo įvykių.

 

Vairavimo stilius. Vandenis vairuoja labai „ekonomiškai“ tam, kad sutaupytų kuro.

 

Jei tu Vandenio pakeleivis. Pasisemkite kantrybės ir nusisukę skaitykite laikraštį.

 

ŽUVYS

 

Atsakingi už 8,4 proc. avarijų. Dažniausiai avarijas padaro dėl to, kad nepastebi reikalingų kelio ženklų. Jie niekada neužleidžia kitiem kelio net ten, kur privalo ir elgiasi neatsakingai. Žuvys mėgsta svajoti, dėl ko taip pat papuola ar įvykdo avarijų. Astrologai jiems pataria susikaupti, nes rizikuoja savo ir kitų gyvybėmis.

 

Vairavimo stilius. Svajodamas jis vairuoja atsipalaidavęs. Todėl nieko tokio jei kelionė ilga – vis tiek Žuvims ji bus maloni. Visa laimė, kad angelas sargas su po Žuvies ženklu gimusiais žmonėmis visada kartu.

 

Jei tu Žuvų pakeleivis. Nedrįsk priekaištauti, kad jie lėtai vairuoja ir jokiu būdu nesinervink.

 

Šaltinis: cha.lt

 

{parasas}