Šeši vyrų tipai, su kuriais geriau neprasidėti

Ne vienai moteriai tenka „išbučiuoti daugybę varlių“, kol suranda savo vienintelį ir nepakartojamą princą. Tačiau, kad taip neatsitiktų, amerikiečių psichologai siūlo atkreipti dėmesį į kelis vyrų tipus, su kuriais geriau neprasidėti.

1. Mėgėjai flirtuoti

Tai – stipriosios lyties „koketės“. Deja, jų vienintelis tikslas – padaryti efektingą įspūdį moteriai ir tikėtis iš jos atsakomosios teigiamos reakcijos. Tiesiog jie nori patikti visoms moterims ir dėl to deda dideles pastangas.

Tokie vyrai dažnai vadinami „makaronų kabintojais“, kadangi dėl moters dėmesio jie neriasi iš kailio. Tačiau bėda ta, kad užkariavęs jos dėmesį, jis tuojau pat praranda susidomėjimą „užkariauta tvirtove“ ir palieka ją dėl naujo dėmesio objekto. Tokio tipo vyrus labai taikliai apibūdino legendinė Holivudo žvaigždė Marilyn Monroe filme „Džiaze vien merginos“: „Ryte prabundate, o vaikino nėra, saksofono nėra, lieka tik pora kojinių ir tuščia dantų pastos tūbelė.“

2. Darbomanai

Bendraudama su tokiu vyru net ir labai savimi pasitikinti moteris negalės atsikratyti nuolatinio kaltės jausmo ir pykčio. Tokie santykiai moteriai bus vien nesibaigiantis stresas, pereinantis į isteriją. Iš tikrųjų prašyti darbomano mažiau dirbti – beprasmiška. Mat jei jos mylimasis pluša iš peties, stengdamasis ne tik kuo daugiau uždirbti pinigų, bet ir kažką pasiekti gyvenime, o išeina, kad ji kiša pagalius jam į ratus.

Tačiau, jei vyras šimtąjį kartą atšaukia sutartą pasimatymą, moteriai belieka iškelti rankas arba ultimatumą. Net jei ji ir nusiteikusi sukandusi dantis kurį laiką kentėti dėl tokio jo gyvenimo būdo – begalinio atsidavimo darbui, tai nereiškia, kad jis kada nors pakeis savo „įpročius“.

3. Metroseksualai

Kažin ar normali moteris galėtų ilgai pakęsti, jei jos partneris daugiau laiko praleidžia stypčiodamas prieš veidrodį vonios kambaryje, o ne lovoje. Santykiams įsibėgėjus, drabužių spintoje atsiranda gerokai daugiau jo drabužių, todėl jai belieka pasispausti: atlaisvinti bent kelias lentynas, kad jis galėtų susidėti daugybę „Calvin Klein“ apatinių, marškinėlių, marškinių, džinsų, „Guccie“ diržų ir t. t.

4. Infantiliški „mažyliai“

Tai vyrai, kurie nori, kad žmona atstotų mamą. Kai kurioms moterims atrodo, kad tokie vyrai dovanoja joms jaunystę, nes su jais galima žaisti kompiuterinius žaidimus, eiti į kiną ir net šokti klube. Tačiau, kaip žinia, šeiminis gyvenimas susideda ne vien iš pramogų.

Mat kai atsiranda rimtų problemų, „mamos vaikai“ pakelia rankas aukštyn. Todėl geriau net neprasidėti su tokiomis silpnomis būtybėmis, nes bus daug vargo. Jie užsikaria moterims ant sprando, kuriuos paskui sunku nukrapštyti. Galų gale kartais atsitinka taip, kad pačiai moteriai gali prireikti pagalbos, kurios tikrai nesulauks iš savo „sūnelio“.

5. Mėgėjai kritikuoti

Jo požiūris į gyvenimą visą laiką kritiškas, nors jis pats to ir nepastebi. Tokiam „princui“ viskas nepatinka, todėl nuolat skundžiasi ir dejuoja. Tai – žmogus, kuris gali kitiems girdint išpeikti moters plaukus, figūrą. Todėl jam nieko nereiškia sėdint restorane garsiai pasakyti, kad mažiau valgytų, vengtų saldumynų ir t. t.

Tačiau, jei vyras mėgsta rėžti tiesą į akis, vadinasi, jis visada su moterimi bus sąžiningas. Nors toks „sąžiningumas“ gali ir priblokšti. Pavyzdžiui, ar norėtumėte išgirsti, kad per pastaruosius porą metų jūsų užpakalis beveik du kartus padidėjo? Nors ir jūs pačios matote, nuosavas kritikas nepamirš tai priminti ne vieną kartą.

6. Kompanijos siela

Daugumai moterų atrodo, kad tokie vyrai – linksmi ir komunikabilūs. Iš tikrųjų tokio tipo vyrai labiau mėgsta vyriškas kompanijas, kur gali pablevyzgoti iki soties. Kadangi jie beveik visą savo laisvalaikį skiria draugams, būkite pasirengusios, kad namuose netrūks alaus gėrėjų, o pačioms teks sėdėti kamputyje, kol jie visi žiūrės futbolo rungtynes. O paskui dar teks išplauti ne tik bokalus, bet ir perpildytas cigarečių nuorūkomis pelenines.

 

{alfa2}