Valentino dienos stilius – nepraslysti nė vienam vaikinui pro akis

Tradiciškai šv. Valentino  diena švenčiama su mylimu žmogumi. Populiaru eiti vakarieniauti į kavinę ar restoraną, dovanoti vienas kitam mielus niekučius ir kalbėti meilius žodelius. Tačiau vis dažniau Valentino diena švenčiama ne jaukiame meilės lizdelyje, o siautulingų šokių sūkuryje. Valentino dienos vakarėliai naktiniuose klubuose – vienas realiausių būdų vienišiems žmonėms surasti savo aistringąjį „Valentiną“.

Kad meilės medžioklė vasario 14 – tąją būtų sėkminga, reikia tinkamai pasirengti, o svarbiausia – atrodyti taip, kad „nepraslystum“ nė vienam vaikinui pro akis.

 
„Chanel“ mados namai didžiausią dėmesį teikia aksesuarams. Rožinė spalva, anot „Chanel“ dizainerių, labiausiai tinka Valentino dienai. Bene garsiausi mados namai ragina merginas pasipuošti rožiniais aksesuarais. Stilingiausias jų – rožinė delninukė. Nevertėtų pamiršti ir širdelės formos blizgučių: originaliai atrodysi su stilizuota širdelės formos sege, rankinių aksesuarais, raktų pakabučiais su širdelėmis.

 

„Miu miu“ mados namai Valentino dienai siūlo ryškiai raudoną spalvą, derinamą su balta ir juoda. Klasikiniai raudonos ir baltos spalvos marškinėliai pabrėš šventinę nuotaiką, tačiau neatrodys nuvalkiotai ir banaliai. Prie tokių marškinėlių itin tiks miniatiūrinės minėtų spalvų delninukės.

 

Jei Valentino dieną nori sutikti ypač ryškiai – siūlome dėvėti raudonos spalvos drabužius. Aistra tiesiog spinduliuosi, jei pasirinksi raudoną klostuotą sijoną su petnešomis arba raudoną languotą vakarinę suknelę. Valiūkiškoms neklaužadoms itin tiks Valentino dieną pasipuošti raudonais sportbačiais ar aulinukais.

Jei nori išsiskirti ir būti pačia madingiausia Valentino dienos mergina – sužavėk visus gėlių raštais. Jie bus itin madingi ateinantį sezoną, tačiau tu jau dabar gali būti žingsniu priekyje.

 

{alfa2}