Valentino diena liūdina vyrus

Vyrus neramina meilės diena, parodė mokslininkų atliktas tyrimas, praneša Telegraph.co.uk. Nepaisant to, kad trys iš keturių moterų sakė, jog Valentino dieną norėtų gauti romantišką laišką arba poemą, tik pusę vyrų tokį imtųsi parašyti. Dauguma moterų tvirtino, kad gavusios romantišką laišką iš vyro, jį brangintų ir saugotų. Šeši procentai vyro prisipažino, kad nurašo žinomų poetų kūrinius ir pristato juos kaip savus. Nors seniau meilės eilėraščiai buvo itin svarbūs, šiais laikais vyrai mieliau rašo žinutes mobiliaisiais telefonais.

Daugiau nei vienas iš dešimties vyrų net nepagalvoję mylimai moteriai išsiųstų elektroninę žinutę. Studija taip pat parodė, kad „Facebook“ ir „Twitter“ naudojančios moterys nusiviltų jei mylimieji jas pasveikintų per šias internetines svetaines, o ne padovanotų tradicinę Valentino dienos atvirutę.

Tyrime dalyvavo daugiau 2100 suaugusiųjų, kurio metu atskleidė trys dalykai, kurių vyrams reiktų vengti per Valentino dieną:

* Jei mylimąją pakviesite vakarienės, sumokėkite sąskaitą, nes daugiau nei trečdalis moterų sakė, kad tikrai nusiviltų jei turėtų sumokėti jos.

* Susikoncentruokite į moterį, su kuria esate, ir nesižvalgykite į kitas, nes tai įžeistų aštuonias iš dešimties moterų.

* Geriausia išsijunkite telefoną, nes skambutis ar žinutės signalas gali suerzinti jūsų moterį.

 

{alfa2}