Vakaro tema: Ką apie vyrus sako jų apatiniai?

Alfa.lt

 Tyrimas parodė, kad daugumai vyrų apatinius perka jų mamos arba žmonos, rašo Timesonline.co.uk. Čia pateikiami septyni skirtingi vyro gyvenimo etapai ir septyni skirtingi apatinių stiliai.

1. Mamytės apatiniai

Tai apatiniai, kuriuos savo mylimiems berniukams perka jų mylimos mamytės. Tai vienintelis kartas berniuko gyvenime, kai jis gali turėti apatinius su superherojais. Kitiems patinka paveikslėliai su gyvūnais, karinės masuotės, transporto priemonių ar raketų motyvais. Dažniausiai tai boksininko arba Y raidės stiliaus apatiniai. Be abejonės boksininko stiliaus apatiniai yra tikrai geresni, nes su Y raidės apatiniais nuolatos nutinka nelaimingų atsitikimų tualete.

 

2. Paauglystės apatiniai

Vyrui tapus paaugliu, apatiniai tampa didžiule problema ir nėra nieko gėdingesnio, kai jų kontrolė vis dar priklauso jo motinai. Svarbiausiu akcentu tada tampa tokie garsūs vardai, puošiantys apatinius, kaip „Kelvin Klein“ arba jie būna itin paprasti, perkami supakuoti didžiuliuose paketuose iš supermarketų.

 

Paauglystė pasižymi dar ir tuo, kad paaugliai savo gyvenamoje erdvėje sukuria specialius padėvėtų apatinių slaptaviečių tinklus. Kai kurie antropologai pastebėjo, kad taip jie žymi savo teritoriją.

 

3. Patrauklūs apatiniai

Kai paauglys įžengia į jauno vyro gyvenimo etapą, jo apatiniai įgyja naują ir gyvybiškai svarbų vaidmenį. Apatiniai tampa svarbiu „poravimosi“ įrankiu. Jei patirtis parodo, kad su vienais iš jų pavyko puikiai praleisti naktį su mergina, jie gauna „laimingųjų“ statusą ir yra laikomi atskirai, ypatingoms progoms. Tokie apatiniai vyrų spintose užsiguli ilgai ir po daugybės metų surasti giliai spintoje jie kelia malonius prisiminimus.

 

4. Sportiniai apatiniai

Sportuojantiems vyrams svarbu, kad jų apatiniai būtų ne tik patogūs, bet ir išskirtiniai. Jiems svarbu, kad persirengimo kambariuose kiti vyrai taptų to išskirtinumo liudininkais. Dažniausiai tai seksualūs apatiniai, tokie, kokius pasirinktų pats Davidas Beckhamas, nes vyrui reikia įrodyti, kad nepaisant trijų vaikų ir žmonos, jis vis dar yra laisvas ir nepriklausomas.

 

Sportiniai apatiniai, lygiai taip pat kaip ir patrauklūs, vėliau vyrų būna asocijuojami su tam tikrais laimėjimais ir taip pat gauna „laimingųjų“ vardą. Na, o jei išblukusius sportinius, keliais dydžiais per mažus apatinius dėvi vyresnis vyras, tai ženklas, kad jam prasidėjo amžiaus vidurio krizė.

 

5. T stiliaus „boso“ apatiniai

Tokius apatinius vyras įsigyja tuomet, kai gauna neblogai apmokamą darbą ir išmoksta taikliai pasirinkti vyną prie valgomo patiekalo restorane. Kitais žodžiais tariant, tada, kai suauga. Tokie apatiniai turi būti iš šiugždančios medžiagos, elegantiški ir seksualūs, atspalviai ryškūs, tačiau ne ekscentriški. Tokie apatiniai yra ne tik brangūs, bet ir gražūs bei patogūs, kad tavo mergina dažnai stengsis juos pasisavinti ir dėvėti vietoje pižamos, kas viena vertus gali pradėti nervinti, tačiau kita vertus – jaudina.

 

6. Netinkami apatiniai

Tokių netinkamų apatinių daug – jie dauginasi kaip kiškiai, ypatingai per Kalėdas. Tai apatiniai su „erotiškais“ Kalėdų seneliais ar besmegeniais. Kita šventė per kurią jų atsiranda – Šv. Valentino diena, kurių privalomas motyvas – širdelės. Leiskite mums būti nuoširdiems – tokie apatiniai yra tiesiog klaikūs, net jei tai jūsų mamos dovana. Ir net tada jei pati Megan Fox klūpėtų prieš jus reikalaudama juos apsivilkti, tiesiog pasakykite „Ne“.

 

7. Vedusio vyro apatiniai

Vedusio vyro apatiniai – nuvytusio vyriškumo simbolis. Jie dažniausiai perkami supermarkete, supakuoti pakuotėse po tris vienetus. Jie pigūs, praktiški, konservatyvaus dizaino, dažniausiai mėlynos ar žalios spalvos su dryželiais.

 

Kartais juos pakeičia „Hugo Boss“ firmos apatiniai, kurie skirti išskirtinėms progoms arba tiems gyvenimo momentams, kai vyras nori susigrąžinti savo aistringo ir laisvo vyro statusą. Tokie apatiniai vadinami „neištikimybės apatiniais“.